Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Darabos vérzés tuti korai...

Darabos vérzés tuti korai vetélést jelent?

Figyelt kérdés
sajnos nem először elég nagy darabokban távozik a nyálkahártya... a korai vetélésen kívül lehet más oka is?
2010. okt. 3. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! Nem tudom mennyire vérzel,meg, hogy folyamatosan e, de nekem a második babámnál volt olyan, hogy már be voltam jelentkezve nőgyógyászhoz pozitív teszt után, szóval nagyon biztos voltam meg már 2 hete késett, mikor darabosan véreztem mikor wc-re mentem. Rohantam az orvoshoz. Bent akartak fogni a kórházban, aztán mivel párom szabadságon volt szigorú ágybanfekvéssel 1 hétig elvoltam a bizonytalanban. Utána ultrahang és ott volt a kis Apróságom. Viszont vérezni csak aznap véreztem nem túl sokáig, de elég ijesztő volt. Aztán még pár napig volt rózsaszínes és kész. A baba azóta 7 hónapos és a kiírt időpont után 4 nappal született, pedig nem volt könnyű terhesség. Igazából konkrét okot nem tudtak nekem mondani mi okozhatta a vérzést, de azt mondták elő szokott fordulni és nem mindig a vetélés jele. Szóval gyorsan orvos és pihenés. Remélem baba lesz! Sok sikert!
2010. okt. 3. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül jelent vetélést,de menj dokihoz,vagy ügyeletre most.Drukkolok,írd meg mi volt.
2010. okt. 3. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp mielőbb menj el nőgyógyászhoz!
2010. okt. 4. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
A nyálkahártya egyben nem tud leválni, ezért darabos, miért jelentene vetélést ha nem vagy terhes?? Vagy az vagy??
2010. okt. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!