Nincsen menstruaciom honapok ota. szeretnenk babat de pajzsmiirgy beteg vagyok. Es tegnap a parom elment bennem. Mennyi a valoszinusege hogy osszejon a baba igy?
Az nem a pajzsmirigyed miatt lesz, hanem PCOS miatt. Ami a pajzsmirigy betegséged hozadéka.
Üdv: egy hashimotos anyu.
Én majdnem egy éve nem menstruáltam, amikor 1 nem védekezős alkalomból megfogant a fiunk. Kivizsgálás alatt voltam a menszesz probléma miatt. Enyhe pajzsmirigy alulműködésem volt már évek óta, de az kezelve volt, nem az okozta a kimaradást. Mai napig nem tudjuk, hogy mi volt az oka. De hatalmas szerencsénkre éppen akkor volt ovulációm, amikor nem védekeztünk. Nem terveztünk még akkor gyereket, de utólag azt mondjuk, hogy a legjobb dolog, ami történhetett velünk.
Úgyhogy esély van, még ha nagyon kicsi is. De mindenképp érdemes utána járni, hogy mi okozza a menszesz problémát és azt kezelni, mert akkor sokkal jobbak lesznek az esélyeitek.
Folyamatban van a kivizsgálásom. 😊
Holnap megyek vervetelre, utana pedig nogyogyasz es endokrinológus 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!