Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap “megjott”, de teljesen...

Tegnap “megjott”, de teljesen mas volt, mint szokott, ma reggel pozitiv teszt? Lehet, hogy sikerult a baba?

Figyelt kérdés

Mar 1 eve probalkozunk, eddig sajnos mindig hatarozott negativ volt, akkor is amikor kesett 3-4 napot, vegul megjott :(

Tegnap is kicsit vereztem, el is konyveltem, hogy megint nem jott ossze, de este is fura volt, nagyon keves es most reggel semmi

Melleim is fajnak, egyik jobban, mint a masik…

Csinaltam tesztet (digitalis) es pozitivat mutat!!!

Lehet, hogy vegre sikerult? Hihetek ennek? Volt mar igy valaki?

2023. jan. 23. 07:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne halgass senkire. Mindenki a progeszteronnal jön,hülyeség . Ha a teszt pozitív akkor terhes vagy ,várj pár napot ha még lesz vér szólj a nőgyógyászodnak
2023. jan. 23. 08:33
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

Ok. Nyilván akkor az orvosom volt hülye hogy azt írt fel, és ti jobban tudjátok itt a gyakorin :)

Egyébként én továbbra sem azt írtam hogy menjen be a patikába és vegyen progeszteront, hanem hogy forduljon orvoshoz, és leírtam hogy én pl progeszteront kaptam a vérzésre. Nem tudom miért kell ezen így felháborodni.

2023. jan. 23. 09:01
 13/24 A kérdező kommentje:

Korábban szedtem progeszteront, orvosi javaslatra.

Utolso menstruacio elso napja dec. 25. volt

Clearblue teszt pozitívat és 2-3 hetet ír.

2023. jan. 23. 10:10
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
Az én orvosom sem nézte meg, hogy progeszteron hiányom van - e, véreztem és felírta. Mert nem árt, legfeljebb segít, ha hiány van. És ha progeszteron hiánya van, de nem szed gyógyszert, akkor elvetélhet. Nem értem, hogy mi lenne a baj ezzel.
2023. jan. 23. 10:10
 15/24 A kérdező kommentje:

Megvizsgált a doki, valami látszik, de még korai, hogy bármi biztosat mondjon.

Progeszteront és folsavat kell szednem.

2023. jan. 23. 10:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok, kívánom, hogy minden rendben legyen! :)
2023. jan. 23. 10:57
 17/24 anonim ***** válasza:
13%
14. A feleslegesen szedett progeszteron ÁRT. Tanulmányok vannak róla, hogy növeli a petefészákrák kialakulásának esélyét. Ha neked ez kell, szedd akár ok nélkül is, de ne terjessz baromságot. Köszi.
2023. jan. 23. 11:00
 18/24 anonim ***** válasza:
69%

Légyszi linkeld már be a tanulmányt.

A progeszteron pont hogy csökkenti a petefészekrák kialakulásának esélyét. Az ösztrogén az ami növeli. Magas ösztrogénra pont azért szoktak progeszteront írni, mert az viszont csökkenti az ösztrogén szintjét, ezzel a petefészekrák kialakulásának is esélyét.

Terhesség alatt a progeszteron pedig segíthet, ha valakinek hiánya van belőle. Második trimeszterben sokaknak azért írják fel, mert vetélésgyanúsank, vagy rövid a méhnyakuk, ki van nyílva kicsit a méhszáj...stb. A progeszteron pedig segíti (nem meggátolja) a koraszülés megelőzését.

2023. jan. 23. 11:59
 19/24 anonim ***** válasza:
40%
Utolso. Azt nem irtak mennyi adag karos? Velem vegig szedettek mindket terhesseg alatt ws koraszules megelozesere is azt adjak mar. 26 tol szedtem eleg sokaig. Baromi jo. ..
2023. jan. 23. 12:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
10# Kicsit vegyél vissza. Mást nem tudnak csinálni ilyenkor még, max progeszteront írni. Nekem is azt mondta a doki, hogy nem biztos , hogy azért barnàzok , de ártani nem árt!
2023. jan. 23. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!