Tegnap “megjott”, de teljesen mas volt, mint szokott, ma reggel pozitiv teszt? Lehet, hogy sikerult a baba?
Mar 1 eve probalkozunk, eddig sajnos mindig hatarozott negativ volt, akkor is amikor kesett 3-4 napot, vegul megjott :(
Tegnap is kicsit vereztem, el is konyveltem, hogy megint nem jott ossze, de este is fura volt, nagyon keves es most reggel semmi
Melleim is fajnak, egyik jobban, mint a masik…
Csinaltam tesztet (digitalis) es pozitivat mutat!!!
Lehet, hogy vegre sikerult? Hihetek ennek? Volt mar igy valaki?
Ok. Nyilván akkor az orvosom volt hülye hogy azt írt fel, és ti jobban tudjátok itt a gyakorin :)
Egyébként én továbbra sem azt írtam hogy menjen be a patikába és vegyen progeszteront, hanem hogy forduljon orvoshoz, és leírtam hogy én pl progeszteront kaptam a vérzésre. Nem tudom miért kell ezen így felháborodni.
Korábban szedtem progeszteront, orvosi javaslatra.
Utolso menstruacio elso napja dec. 25. volt
Clearblue teszt pozitívat és 2-3 hetet ír.
Megvizsgált a doki, valami látszik, de még korai, hogy bármi biztosat mondjon.
Progeszteront és folsavat kell szednem.
Légyszi linkeld már be a tanulmányt.
A progeszteron pont hogy csökkenti a petefészekrák kialakulásának esélyét. Az ösztrogén az ami növeli. Magas ösztrogénra pont azért szoktak progeszteront írni, mert az viszont csökkenti az ösztrogén szintjét, ezzel a petefészekrák kialakulásának is esélyét.
Terhesség alatt a progeszteron pedig segíthet, ha valakinek hiánya van belőle. Második trimeszterben sokaknak azért írják fel, mert vetélésgyanúsank, vagy rövid a méhnyakuk, ki van nyílva kicsit a méhszáj...stb. A progeszteron pedig segíti (nem meggátolja) a koraszülés megelőzését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!