Tegnap “megjott”, de teljesen mas volt, mint szokott, ma reggel pozitiv teszt? Lehet, hogy sikerult a baba?
Mar 1 eve probalkozunk, eddig sajnos mindig hatarozott negativ volt, akkor is amikor kesett 3-4 napot, vegul megjott :(
Tegnap is kicsit vereztem, el is konyveltem, hogy megint nem jott ossze, de este is fura volt, nagyon keves es most reggel semmi
Melleim is fajnak, egyik jobban, mint a masik…
Csinaltam tesztet (digitalis) es pozitivat mutat!!!
Lehet, hogy vegre sikerult? Hihetek ennek? Volt mar igy valaki?
Mennyire volt kevés a vérzés?
Nekem volt pecsételő vérzésem mensi előtt 2 napig, de csak a wc papír lett olyan, semmi más, annyira kevés volt. Nekem tuti a beágyazódási vérzés volt mert 6 hetes vagyok azóta és vérzés azóta sem volt.
Hát figyelj, simán lehet hogy ez a beágyazódás miatt van mint nekem. Várj pár napot, ha nem lesz vérzés az szuper, ha lesz akkor hívj fel egy orvost. Első terhességemnél én elég sokat véreztem, 1 hetes késésnél kezdődött, felhívtam a dokit aki progeszteront írt fel. Lehet neked is az kell ha nem marad abba, de egyelőre nem tudsz mást tenni csak várni.
Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen 😊
Ha volt vérzésed, nem csak barna pecsételés, akkor nem vagy terhes.
Lehet ma délutánra vagy holnapra beindul a vérzés.
Ha 1 éve próbálkoztok, akkor ideje bejelentkezni kivizsgálásra.
Ha folytatódik a vérezgetés, akkor menj orvoshoz, mert lehet, hogy kell progeszteron. Én is vérzek gyengén mióta meg kellett volna jönnie, de elvileg minden rendben, 7 hetes terhes vagyok.
Amúgy meg gratulálok! :)
Ehhez képest egyből mindenki böfögi a kérdések alá, hogy PrOgESzTeRooooOooN. Lehet nektek már túl sok lett a pótlás.
Rendes kivizsgálás nélkül inkább árt, mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!