Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negativ vagy pozitív?

Negativ vagy pozitív?

Figyelt kérdés

Dpo9

[link]

2023. jan. 21. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor lesz egyformán csíkos, ha a hcg szinted megemelkedik. Általában a késés 1-3 napján lesz erősen pozitív. Hogy mikor sikeres egy hónap? Szerintem akkor, ha a gyerek megszületik és ott van melletted. Addig bármi történhet sajnos.
2023. jan. 22. 12:39
 12/16 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. itt isa kérdezőnek ott van a csík ahol nekem
2023. jan. 22. 13:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Attól az még nem garancia a terhességre. Attól simán lehet még kémiai terhesség, ami elindult, de megszakadt. Pluszban nincs olyan, hogy biztos a terhesség. Ha pozitív lesz a teszted akkor azon izgulsz, hogy legyen embrió, ha van embrió, azon, hogy legyen szívhang. 12.hétig azon, hogy véget érjen az első trimeszter, ami a legrizikósabb és stb stb. Egy ismerősöm engem azzal ijesztett meg, hogy neki a 36.héten meghalt a babája. Nem tudják, hogy miért. Leállt a szívműködés. Úgyhogy nincsen olyan, hogy biztosan megmarad a terhesség. Amíg meg nem születik bármi történhet. Ha meg nem vagy biztos a tesztben, akkor várd meg amíg késik és utána tesztelj egy másikkal. Hidd el, ha pozitív, azt tudni fogod és nem kell a közönség segítsége.
2023. jan. 22. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
És ott ki sem derült hogy terhes volt e vagy megjött neki
2023. jan. 22. 19:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja igen láttam
2023. jan. 23. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez Pregnasens? Az a teszt nagyon szar, nekem is ilyen volt, nem volt baba, sőt kipróbáltam csapvízzel, és ez a csík úgy is kijött... Sajnálom :(
2023. jan. 31. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!