Anális szextől lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2 hete peteérésem volt, a barátom beleélvezett a fenekembe (én hason feküdtem , ő pedig még fél órát utánna úgy feküdt szorosan rajtam), még azon a héten elkezdtek fájni a mellem, amik azóta is dagadnak (peteérésnek, PMSnek gondoltam), 3 napja “megjött” de minden nap 1 tenyérnyi menzeszem van csak. Terhes vagyok? Mikor tesztelhetek?2023. jan. 21. 17:13
11/26 anonim válasza:
Nem tudom megérteni az országot, ahol élek. Próbálom, de nem megy.
12/26 anonim válasza:
"én hason feküdtem , ő pedig még fél órát utánna úgy feküdt szorosan rajtam"
Ez valami proli divat amúgy?
13/26 anonim válasza:
gondolom összeragadtak mint a kutyusok, azért kellett még fél óráig úgy feküdni
14/26 anonim válasza:
Jézusom a seggly*kadból átmegy a p*ncidba és fel a mehedhez a sp*rma
Én ilyenkor komolyan azt mondom ilyenkor csak viccből kérdezik az emberek nem lehet valaki eggyire S*ggfej.
Mehetne a viasat3ba az észbontók -ba
15/26 anonim válasza:
16!
Persze, hogy csak kamuból kérdezte.
17/26 anonim válasza:
Baszni tudnak a tudatlan buta emberek de iskolaba jarni mar nem. Szornyu.
18/26 anonim válasza:
Ha seggbe rakatni magadat van eszed, akkor esetleg egy drogériában tesztet venni sem lehet probléma. Bár felesleges.
19/26 anonim válasza:
18as te is okos vagy még biztatod hogy nezzen terhességi tesztet :D
20/26 anonim válasza:
19, idézem: bár felesleges...
Ettől függetlenül ha ő azt hiszi, terhes lehet, ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!