Miért nem akarja egy doki sem megcsinálni nekem a lapart? Azt mondják:NEM INDOKOLT!
azt nem irtad, hogy mi mást próbaltatok! closty, homeopatie, stb.
nekem felajanlottak, holott nem volt indokolt, tobbet se mentem ahhoz a dokihoz :S
masodik vagyok, meddosegin mit mondanak?
egy ev utan kaphattok beutalot, nektek az meg tobb, mint boven megvan.
amugy kompatibilisek vagytok, vercsoport meg minden ügyileg?
Szia, sajnos talácsot ebben nem tudok adni, de ha nem haragszol szeretném kérni a segítséged. Írod, hogy a peteveztéked nem átjárható. Én most állok egy ilyen vizsgálat előtt. Nekünk sajnos egyéb okok miatt nem lehet természetes úton kisbabánk, így várhatóan az év elején beültetésem lesz. Szeretném kérdezni, hogy az átjárhatósági vizsgálat mennyire fájdalmas, mennyi ideig tart?
Köszönöm szépen előre is a válaszod!
szió! nem tb, hanem egeszsegpenztar. (nekem amig dolgoztam, és a ferjemnek is vonnak le havi x ezer forintot, amit elkolthetsz gyógyszerre, meg ilyesmire, pl 4d ultrahangot is abbol fizettuk ki.. kulonben ott "állna"). ha nektek is van ilyen, érdemes utánanézni, hogy mennyi van a szamlatokon, és abból kifizetni.
a masik megoldás, hogy nem lapart csinaltatsz,hanem ami utana jon (allitolag az ilyen "rasegitéseknek sok fokozata van).
amúgy a férjedet is meg kéne vizsgaltatni, ha ugy talaljak a nodokik, hogy veled félig rendben minden, es vele nem, akkor a lapar felesleges :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!