Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

December közepén volt meg a mensim, és holnapra nem várom. Tünetek vannak, de a teszt még ma reggel negatív volt,

Azért mégis lehetek terhes?

2023. jan. 18. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a biztatástól nem lesz pozitívabb a teszted. Terhességi tuneted akkor van, ha megnovekedik a hcg, amit a teszt viszont kimutatna, mivel a teszt negatív , jelenleg úgy néz ki nem vagy terhes.

Ha később volt peteérésed, van rá esély, drukkolok, többet nem lehet tenni. Hidd el tudom milyen, mi is szeretnénk babát.

2023. jan. 18. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Felfogom én is ha nem vagyok terhes. Meg nincs hcg a szervezetben, sőt azt is, hogy én produkálom pszihésen a tüneteket.

De akkor is lehet szerintem normális választ is adni. Nem egyből lenézőt, mert vágyunk a baba után.

2023. jan. 18. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem hiszem hogy lenéző lettem volna sajnálom hogy így gondolod szia 10 es voltam
2023. jan. 18. 16:11
 14/14 anonim ***** válasza:
A beagyazodas már megtörtént, hacsak nem későn van ovulaciod, lenni kellene hcgnek, ritka ha egy jó teszt nem mutat semmit ilyenkor
2023. jan. 19. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!