Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal óvszerrel védekezünk mindig. Mindig el megy benne de utána ellenőrizzük hogy minden rendben e van és eddig soha nem volt baj. 3 napja késik a menstruációm és eléggé aggódok szerintetek mennyi esély van rá hogy így is teherbe essek? Tényleg mindig húzúnk óvszert nem játszadozunk ezzel egy percig se volt bennem nélküle

2023. jan. 15. 20:26
A kérdező szavazást indított:
Mensi
Késik
15 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Szavazást nem akartam, bocsi.
2023. jan. 15. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A késésben sok minden közrejátszhat, még a stressz is. Ha nem volt lyukas, én nem félnék, mert egyszerűen képtelenség is lenne.
2023. jan. 15. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha továbbra sem jönne meg csinálj tesztet/menj el orvoshoz. Nem biztos hogy azért késik mert terhes vagy
2023. jan. 15. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

99%, hogy nem vagy terhes, csomó minden miatt késhet.

De ha ennyire aggódsz miatta, szerintem inkább menj el egy drogériába, szánj párszáz forintot egy olcsó tesztre, és akkor megnyugszol.

2023. jan. 15. 20:40
 5/5 anonim válasza:
19%
Mekkora neki?
2023. jan. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!