11mm-es nyálkahártya de nem látszódik semmi?
Figyelt kérdés
Utoljára november 26.-án jött meg a menstruációm.
Egy hete voltam nőgyógyásznál de semmit nem látott.
Soha az életemben nem volt ilyen,hogy kimaradt.
Egy két napokat csúszkálni szokott de az,hogy egy teljes hónapig ne jöjjön meg, soha nem volt.
Múlt hónap december 7-8-9-10-11.-én védekezés nélkül voltunk együtt.
A melleim 2 hete érzékenyek.
Egyszerűen nem tudom mi történik most velem.
26 vagyok de mint mondtam, soha nem maradt ki menstruációm.
Mi lehet?
2023. jan. 15. 10:46
2/6 anonim válasza:
Mondjuk ha csinálnál egy tesztet…
3/6 anonim válasza:
Terhes biztos nem vagy ez alapján.
4/6 A kérdező kommentje:
Mármint mi alapján?
2023. jan. 15. 12:49
5/6 anonim válasza:
Nov 26. Utolsó mensi, január elején 11 mm nyálkahártya. 5 hét akárhány naposan már legalább szikhólyagnak kellene lenni. 11 mm endometrium kevés már kb 17-20 mmnek kellene lennie ha elindult a terhesség.
6/6 anonim válasza:
Ez nem terhesség vagy decemberben fogant és csúszott napokat az ovulációd bár már akkor is kéne valamit látni ha mást nem felritkulást.Hcg vérvételre menj el Synlab-nál 4000 Ft ha jól tudom és kiderül.Én nem hinném hogy terhes vagy,szerintem hormonzavar vagy csak kimaradt 1 és nemsoká megjön mivel nov.26 volt az utolsó és már szinte december.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!