H1N1 oltást mennyi idővel a tervezett babapróbálkozás előtt célszerű beadatni?
Pozitív ember vagyok, most ennek ellenére kicsit negatív, tapasztalatokról írok:
1)Az osztálytársam beadatta magának a védőoltást, és 3 hónapig folyamatosan beteg volt, influenza szerű tünetekkel
2)Nagy volt a média túlhajszolása, hiszen sokkal kevesebben haltak meg, mint normál influenzában (arányait tekintve) ennek ellenére természetesen minden emberi élet kincs, VISZONT akik terhesen vették fel sajnos sok terhesség megszakadt. Az ebben a pont található adatokat orvostól tudom.
Egyéni jogod és felelősséged eldönteni, hogy te fel veszed vagy nem, itt viszont a leendő baba életéről is szó lehet, tehát nem javaslom.
A szomoru az, hogy ez sajnos több pénzcsinálásnál... Állitolag a lengyel politikusok elleni merénylet is oda vezetheto vissza, hogy ők egy dekát sem vettek a méregből.
Továbbá ha annyira a mi egészségünkről van szó, akkor mért köteleznek???Ha megakarok halni, szivem joga. Ha ilyen artalmatlan az egész, akkor mért kell ilyen nagyseggetkeriteni a dolognak?? És egy sor olyan kérdes van, amire az illetékesek szövegiroi sokat gondolkodhatnanak, h milyen fedősztorit lehetne ráhuzni... Olvassunk utána a témaban "összeesküévés-elméleteknek" és döntsük el, hogy minek milyen valoszinusege van. Én mar döntöttem..
Semmikor.
Előző: a kötelezéssel semmi gond, ha megalapozott. Járvány esetén nem csak a saját életedet veszélyezteted, hanem mindenkiét, aki elkaphatja tőled a betegséget. Feltéve persze, hogy a betegség veszélyes, és egyáltalán van járvány. Na ezek közül egyik sem volt igaz egy percig sem. A H1N1 addig volt érdekes, amíg sikerült rásózni az oltásokat az országokra, utána valamiért csökkent a lelkesedés. Szerintem ez volt a világ eddigi legnagyobb szervezett csalása. Emellett Panama lóf*sz.
Csalodast kell okozzak... még nagyobbak is vannak... s még észre sem vesszuk oket..vagyis most kezdenek az emberek rajonni dolgokra.
Amugy a kotelezés igenis hulyeseg, mert max ajanlani lehet. A kornyezetemet nem veszélyeztetem, mert ő be van oltva, s ha nincs, sajat felelősseg... De NEM KOTELEZHETNEK!!!!Max ajanlhatjak, v erőssen javasolhatják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!