Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi késést mi okozhat, ha...

Mensi késést mi okozhat, ha nem terhesség? Bővebben lent :)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Előre leszögezném, hogy szimplán a biológiai folyamatok miatt érdekel a dolog, szeretném megérteni, hogy működik a testem. A ciklusam 28-31 naposak. A termékeny időszak általában jól érzékelhető, az ovunál (utólag visszanézve is, hogy 14 nappal a mensi előtt) megvan a jellegzetes alhasi szúrka. Legutóbb a 28 napos ciklushoz igazított naptár szerint kezdődtek a termékeny időszak tünetek, a tippelt ovu napján meg is volt az erős alhasi szúrka. Utána pár nappal megkezdődtek a szokásos pre-mensi tüneteim, kezdve a mellfájdalommal. Ekkor voltunk együtt a párommal védekezés nélkül és csak ezen az egy napon. A mensim 3 napja "késik", nem is feltételezem, hogy terhes lennék, tüneteim sincsenek (de az sem baj, ha az vagyok). A peteérést éreztem, ahhoz képest a 17-ik napon járok. Tegnap is éreztem, hogy "meg fog jönni", de semmi. Ma is fájdogált reggel a derekam, de semmi, a pre-mensis mellfájdalmam viszont elmúlt. Vajon ilyenkor mi történik a testben, mi okozhatja ezt a zavart a rendszerben?

2023. jan. 13. 14:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10.

Igen, Te jól látod és tudod, csak a Kérdezőnek írtam segítségképpen!

Kíváncsian várom az újabb teszt eredményét!

2023. jan. 14. 14:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Ahogy kiírtam a kérdést, 1 óra múlva megjött :) De köszi mindenkinek a hasznos válaszokat, most már megfigyelem, mi hogy van :)
2023. jan. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!