Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gravida okozott valakinek...

Gravida okozott valakinek hasmenést?

Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem el a gravida optimát szedni. 4 napja megy a hasam és egész nap iszonyatosan fáj. Okozott valakinek ilyet? Vagy csak véletlen egybeesés és nem ettől van?

2023. jan. 12. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szintén hánytam tőle
2023. jan. 12. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én pont a femibionnal jártam hasonlóképp. Én már babát várok, mikor elkezdtem szedni (az orvosom ezt javasolta), akkortól egész nap rosszul voltam. Mikor nem vettem be este, másnap jól voltam. Párszor rápróbáltam, de másnap mindig megbántam. Nekem trimeszter vált be .
2023. jan. 12. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy a Gravida nem a legemberbarátabb vitamin, lásd: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe.. De minden B-vitaminokat tartalmazó készítménynél fontos, hogy kiadósan be kell lakmározni előtte, mert éhgyomorra kikészít.
2023. jan. 13. 22:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Valószínű valami vírust nyalhattam be, tegnap és ma már nem ment a hasam, picit fájt még tegnap de ennyi
2023. jan. 14. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!