Baba tervezésre mi a véleményetek a Gravidáról?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 01:12
1/8 anonim válasza:
Ugyanolyan jó, mint a többi terhesvitamin, szedd nyugodtan.
2/8 anonim válasza:
Barátnőmnek bevállt, én többet hánytam tőle mint kellett volna. Váltottam, mindjárt csökkent a hányás is.
3/8 anonim válasza:
Sajnos ez a terhes vitamin dolog csak akkor dől el, ha már szeded. Mindegy ki mit ajánl. Lesz amitől vacakul leszel, pláne terhesen, akkor váltani kell. Én 3 éve szültem, 7 év kellett a sikerhez, de kifejezetten terhes vitamint nem szedte. A nullás vitaminokról akkor még nem is hallottam. D vitamin és folsav a legfobtosabb, E vitamin is hasznos, minden más alapvetően nem hátrány, de nem is fontos. Szerintem ebből is csak több pénzt akarnak csinálni. Nem is olyan régen nem voltak még ilyen babamama multivitaminok. Terhesen spirulina algakivonatot szedtem az elején, de nagyon drága, doki javasolta. Majd elevitet, attól rosszul voltam. Majd váltottam dm-es babamama vitaminra. Mindenből van pl abban is, max minimális dózissal kevesebb. Válassz kedvedre sok féle van :) és sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Tervezésre felesleges a terhes vitamin. De ártani nem árt.
6/8 anonim válasza:
Sokaknál nem szívódik fel belőle megfelelően a folsav, s sokan hánynak is tőle.
A helyedben, mást választanék.
7/8 anonim válasza:
Szedheted en dzedtem ezt egy dobozzsl aztan mast.
A folsav folat jo kerdes nodokinsl de gyogyszettarbsn is rakerdezhetsz.
8/8 A kérdező kommentje:
Folsav-ból melyik az amelyik jó? Vagy mindegy?
2020. okt. 27. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!