Szerintetek? Pozitiv vagy negatív? A véleményetekre lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
A múlthavi ciklushosszomat tekintve ma volt a nem várt napja.Sajnos délután teszteltem,nem bírtam ki holnap reggelig😅ha nem jön meg akkor csütörtökön újra tesztelek :)
#Terhesség-teszt
2020. ápr. 27. 17:03
1/10 anonim válasza:
Egyértelmű pozitív. Mi a kérdés?
2/10 anonim válasza:
Ez pozitívnak tűnik! Halk gratula!
3/10 A kérdező kommentje:
Tényleg?? Annyira örülnék neki !! Annyi helyen olvastam ,hogy lehet úgymond szàradási csík is..féltem hogy nem azt làtom amit szeretnék.Köszi a válaszod!
2020. ápr. 27. 17:07
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Pár nap múlva remélhetőleg újra tesztelhetek
2020. ápr. 27. 17:08
5/10 anonim válasza:
Hát Luluka terhes vagy ez egyértelmű. Nem is értem nem láttad a két csíkot? Vagy csak gratuláltatni jöttél?
6/10 A kérdező kommentje:
Első baba lesz,nincs semmilyen tapasztalatom ebben.Sok helyen lehet olvasni,hogy kijöhet száradási csík is,féltem ,hogy ez az..Nem gratuláltatni jöttem kedves válaszoló;)
2020. ápr. 27. 17:35
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:)
2020. ápr. 27. 17:46
9/10 anonim válasza:
Szerintem is pozitív :) Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!