Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges egy ciklusban több...

Lehetséges egy ciklusban több peteérés?

Figyelt kérdés

Ez a 3.ciklusom, hogy a hőmet mérem. Sajnos covidos voltam szeptemberben, így elkezdtem a hőmet mérni, hogy nagyjából lássam mikor fog megjönni, illetve fél éve próbálkozunk már…

Alapesetben 32-38 naposak a ciklusaim, viszont covid után 60, majd 26 napos volt. Az előző ciklusban a hőgörbém normális volt, pozitív ovulációs teszt után a hőm leesett, majd felment egészen a luteális fázis végéig. Ugyan ez történt az az előtti ciklusban.

Most, december 7-én volt az első nap, majd a ciklusom 16-17.napján éreztem az ovus “fájdalmakat” , nyákom és a 18.napon pozitív ovulációs teszt is megerősítette. Az ovus fájdalom megmaradt, a tesztek negatívak lettek, viszont 3 napra rá ismét pozitív lett, a hő másnap sem ment fel…

Az ovus tünetek megszűntek, viszont tegnap előtt ismét előjöttek nyákkal együtt, és folyamatosan erősödő ovulációs tesztem a mai napon ismét pozitív lett, a tesztcsíkom kb. leugrik a tesztről🥲

Ez lehetséges? A korábbi pozitív tesztek után hőm nem ment fel, gondolom nem tört ki… van rá esély, hogy most sikerülhet? Volt már valakinek ilyen?

[link]

Köszönöm!

2023. jan. 2. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mivel létezik spontán fogant kétpetéjű ikerterhesség, így nyilvánvalóan lehetséges. Viszont nem több nap eltéréssel. Ha valakinek több petéje érik meg és lökődik ki, azok egyidőben történnek. Hiszen az ovuláció után már olyan hormomális változások jönnek létre, ami a további ovulációt megakadályozza.

A görbe alapján 18-19. és 20-21. ciklusnapon, mikor gondolod, nem volt ovulációd. Az, hogy most a harmadik pozitív tesztnél volt-e, majd pár nap múlva derül ki.

2023. jan. 2. 18:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Barki aki idetevedne es hasonlo helyzetben van, annak csatolom a ciklusom hogorbejet! Ennel a pozitiv ovunal meg nem tort ki, viszont az azutani igen, es par napja pozitivat teszteltem☺️ 1,5 het mulva megyek orvoshoz!

A ciklusom 42. Napjan ovulaltam vegul😁

[link]

2023. febr. 3. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!