Terhes vagyok?!
Sziasztok! Sokadik kérdésem, de egyszerűen nem hagy nyugodni, és rettegek elmenni orvoshoz.
Szept. 27-én este szeretkeztünk a párommal, viszont az óvszer kiszakadt. Másnap már be is vettem az esemény utáni tablettát, és októberben/novemberben is menstruáltam, mégis úgy érzem, mintha növekedne a hasam. Múlt héten csináltam napközben egy terhességi tesztet is, de negatív. Az is nagyon fura, hogy néha olyan mintha mozogna valami a hasamban, ami eddig nem volt. Minden arra utal, hogy nem vagyok terhes, de akkor mégis mitől vannak ezek a “tünetek”?
Egyébként terhességi tünetem semmi sincs, nincs hányinger, vagy gyakori vizelési inger, de mégis kattogok. Valaki volt már hasonló helyzetben?
Hát figyu
Én hiába szedek gyógyszert(fog. gátlót) és hiába használunk mellé óvszert akkor is kattogok rajta minden hónapban. Ha megjött már azóta 2x nem lehetsz terhes. Teszted negatív ha terhes lennél a HCG hormon tombolna a szervezetedben.
Engedd el ne aggódj ezen.
De ha mégse tudod menj el dokihoz csinál egy ultrahangot nem talál semmit és ennyi
Látod, azt sem érted miért írtam az éretlent. Ami nem egyenlő a felelőtlennel.
Nem megsérteni akartalak, csupán leírtam ami nekem lejön a kérdésed és válaszaid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!