Terhes vagyok?!
Sziasztok! Sokadik kérdésem, de egyszerűen nem hagy nyugodni, és rettegek elmenni orvoshoz.
Szept. 27-én este szeretkeztünk a párommal, viszont az óvszer kiszakadt. Másnap már be is vettem az esemény utáni tablettát, és októberben/novemberben is menstruáltam, mégis úgy érzem, mintha növekedne a hasam. Múlt héten csináltam napközben egy terhességi tesztet is, de negatív. Az is nagyon fura, hogy néha olyan mintha mozogna valami a hasamban, ami eddig nem volt. Minden arra utal, hogy nem vagyok terhes, de akkor mégis mitől vannak ezek a “tünetek”?
Egyébként terhességi tünetem semmi sincs, nincs hányinger, vagy gyakori vizelési inger, de mégis kattogok. Valaki volt már hasonló helyzetben?
Menstruáltál azóta kétszer, mégis mi a kérdés de komolyan? Olyan mintha azt mondanám, hogy most vettem levegőt de lehetséges, hogy már egy hete megfulladtam?
Ha van agyad akkor miért nem használod mondjuk arra, hogy gondolkozzál egy kicsit?
Csak bebeszéled magadnak azt a mozgást, menj el nyugodtan dokihoz, de tuti nem vagy terhes. Én is ilyen parás vagyok, fogamzásgátlót szedek megszakítjuk a szexet, mégis volt már hogy bebeszéltem magamnak hogy van esély a terhességre. Ennek ellenére sosem voltam az.
Ne idegeskedj. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!