Mikor érdemes tesztet csinalni? kaphatok egyiknap negativ tesztet es rá egy hétre pozitivat??
Figyelt kérdés
terheség2022. dec. 17. 23:07
12/25 anonim válasza:
#10.
Nem biztos..., a 10-es inkább, azért javasoltam azt.
13/25 A kérdező kommentje:
a kislanyomall amikor terhes voltam vele mestrualtam végig egyhén szoval en mar nem tudom mi lehet a baj miert nem esek teherbe minden rendben van velem is es paromal is az orvos szerint
2022. dec. 17. 23:27
14/25 anonim válasza:
Amíg nem jön meg, van esély. Próbálj meg két nap múlva tesztelni újra reggeli vizeletből, ha addig nem jön meg
15/25 A kérdező kommentje:
remélem hogy minden rendben lesz :) egyebként mehpempot is szedek azt ajánlották
2022. dec. 17. 23:31
16/25 anonim válasza:
Van, akinek bevált. Mióta próbálkoztok?
17/25 A kérdező kommentje:
masfél éve de mar olyan megterhelo minden honapba varni h történjen valami jo
2022. dec. 17. 23:34
18/25 anonim válasza:
"a kislanyomall amikor terhes voltam vele mestrualtam végig egyhén"
Nem, biztosan nem menstruáltál.
Azt elhiszem, hogy enyhén véreztél végig. És azt is tudom, hogy az egyszerűbb lelkeknek minden hüvelyi vérzés menstruáció.
De nem, hidd el, hogy terhesség alatt nem menstruáltál.
19/25 A kérdező kommentje:
jojo akkor nem mestrualtam vereztem igy jobb??!!!!!!!!!
2022. dec. 17. 23:44
20/25 anonim válasza:
Igen, jobb, mert egészen mást jelent a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!