Ha masodjara is pozitivat teszteltem akkor mikor erdemes dokihoz menni? (hogy lasson is valamit)
A terhesség heteit az utolsó vérzés első napjától számítják, tehát ha most maradt ki a vérzésed, akkor kb. 4 hetes terhes lehetsz.
Ha 6-7 hetesen mennél dokihoz, akkor kb. 2-3 hét múlva.
Én általában akkor mentem a dokihoz, mikor két hete késett, még nem harapta át érte senki a torkomat, legfeljebb az ultrahangon nem látszott több petezsáknál.
Hat mikor volt meg utoljara? Mikor volt szerinted a peteeres?
Elvileg 5. Het amikor 1 hetet kesik es 6. Het amikor 2 hetet stb.. De ha kesobb volt az ovu akkor ez meg tolodik
En elozmenyek miatt 2,5hettel a keses utan mentem tehat kb 6hetesen es par naposan.
Megsem nezett uh val hanem felirta a gyogyszert ami nekem kellett mondvan ugyse latnank meg sokmindent. Szivhang meg plane nem lett vna mèg.
Ujabb 2het mulva mentem vissza remekul latszodott minden es volt szivhang. Akkor 8hetesnek es 5naposnak mondott a doki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!