Mikor érdemes tesztet csinalni? kaphatok egyiknap negativ tesztet es rá egy hétre pozitivat??
Én találtam drogériában olyan tesztet, ami menzesz előtt 4 nappal kimutatja,és pozitív lett.
Lehet, hogy az első tesztet túl korán csináltad.
Ez attól függ, hol tartasz a ciklusban, amikor a tesztet csinálod.
Ha menstruáció előtt 6 nappal csinálsz tesztet, nagyon nagy valószínűséggel negatív lesz, rá egy hétre pedig (a menstruáció elmaradása után egy nappal) már lehet pozitív.
Ha az elmaradt menstruáció napján negatív, akkor rá egy hétre lehet pozitív, ha később volt az ovuláció.
Ha menstruáció után egy nappal csinálsz tesztet, az negatív nagyon nagy eséllyel, ha erre rá egy héttel csinálsz, az is negatív nagy eséllyel...
Tehát az alap kérdés: Hol tartasz a ciklusodban?
Ma már egy 10-es teszt (Facelle nekem bevált) nagy valószínűséggel pozitívat mutatna. Az 5 nappal ezelőtti barnázás lehet beágyazódási vérzés is (nekem volt), de hormon gond is.
#4.
#6.
8. Ma már egy 25-ös teszt is pozitívat mutatna, ha a kérdező terhes volna.
Sőt, ha terhes volna, a tegnapi teszten is derengne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!