Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondolhatok babára a leírottak...

Gondolhatok babára a leírottak alapján? (A többi lent)

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A menstruációm általában mindig 28napos. Legutoljára nov. 20-án jött meg, aztán nov. 26-án múlott el. Mindig óvszerrel védekezünk, az nélkül behatolás sosem történt, aztán leellenőrizzük és hiba még sosem volt rajta és mielőtt elmegy ki is veszi belőlem óvszerestől . Ebben a hónapban a párommal november 28án voltunk együtt 2x, dec. 5-én 1x, dec. 12-én 3x , az összes alkalomkor elment, de nem bennem, hanem amikor érezte kivette óvszerestől. De történt olyan, hogy a nemiszervét hozzá dörzsölte az enyémhez óvszer nélkül ,de nem történt behatolás ez alapján lehet szó a terhességről? Utóbbi napokban gyakran járok pisilni és annyira rám tör az éhség, hogy nem bírok leállni vele, nem érzem, hogy a feszülne a mellem, pedig amikor megkell jönni már 1 héttel ezelőtt érzem . A menstruációm december 18-án kell, hogy megjöjjön, de annyira parázok, hogy baba van a dologban,ahogy nem feszül a mellem . Még nem szeretnék babát, mert fiatalok vagyunk. Köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat.

2022. dec. 15. 10:32
1 2
 1/15 anonim válasza:
80%
A menstruáció késését számos dolog befolyásolja. Meglehet, hogy a stressz áll a dolog hátterében.
2022. dec. 15. 10:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A behatolás nélküli terhességre nagyon kicsi az esély. Simán lehet, hogy csak késni fog bizonyos okok miatt (például: stressz).
2022. dec. 15. 10:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű hogy terhes lennél ezek alapján, de amikor meg kellene jönni a menstruációdnak, akkor csinálj egy tesztet megnyugvás képpen.

Illetve tényleg több oka lehet, szóval ne stresszelj.

Keress fel egy nőgyógyászt.

2022. dec. 15. 10:46
 4/15 anonim ***** válasza:
63%

Örök törvény, hogyha betette a srác akkor lehetsz terhes. Mindegy az óvszer vagy gyógyszer stb. . . .

Viszont amit leírtál az alapján a minimálisnál is kevesebb az esélye, hogy teherbe estél. Ha benned élvezne el, akár óvszerbe akkor sokkal nagyobb lehet az esély. Mikroméretű hibát nem vennél észre akkor se nagyító a szemed. De nem benned élvezett el hanem gondolom utána.

Attól meg hogy dörzsölgeti akár a spermás farkát a csiklódhoz nem igazán lehetséges amit írtál. Szerintem beteg vagy. Megfáztál vagy valami vírus. Jobbulást.

2022. dec. 15. 10:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg, de köszönöm az eddigi válaszokat!
2022. dec. 15. 10:52
 6/15 Noren1989 ***** válasza:
54%

Nem tudtam eldönteni, hogy kamu-e, vagy sem.

Legyen Lyézus a neve, ha mégis kibúvik.

Tehát, a tényeket összegezve:

-ki sem maradt még a menzesz,

-spekuláció, hogy egyáltalán jutott-e beléd a férfinedűből.

Ezek alapján nem terhes vagy, csak hülye.

2022. dec. 15. 10:55
 7/15 A kérdező kommentje:

Miért lennék kamu?

Csak előre érdeklődök és szerintem ilyen kérdéssel nem érdemes viccelni.

2022. dec. 15. 11:05
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom nem jártad ki az iskolát kérdező.. Marhaságokkal rabolod más hasznos kérdéseire válaszolt kérdések idejét.
2022. dec. 15. 12:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Tok egyszeru a sztori: veszel egy tesztet es ha nem jon meg 18-an (honnan veszed, hogy nem fog?), akkor megcsinalod es csokolom. Negativ lesz, ezt most megmondom, de legalabb akkor talan lenyugszol egy picit.
2022. dec. 15. 12:27
 10/15 A kérdező kommentje:

A bunkó embernek üzenem, hogy inkább ne koptassák az ujjukat a hülye válaszaikkal.

Először nézzenek tükörbe, aztán minősítsék a másikat !

Én csak egy normális kérdést tettem fel, nem kell egyből támadni! Köszönöm a megértést!

2022. dec. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!