Ez már pozitív?lh?
Szerintem ez az LH teszt nem pozitív.
Hozzáteszem ettől függetlenül még lehet hogy volt ovulációd.
Egy időben én is próbáltam LH tesztet használni, de nálam soha nem lett pozitív, holott vagy hormonvizsgálat, vagy ultrahang vizsgálat igazolta, hogy volt ovulációm. Nem mindenkinek jó módszer az LH teszt.
Most hogy meg száradt jobban látszik
Amúgy tegnap óta van ovus folyasom meg alhasi görcs nyilalas
Lehet több oka is. Ahogy a terhességi teszt is, az LH teszt is úgy működik, hogy a vizeletedben lévő luteinizáló hormont mutatja ki. Minél több a vizeletben ez a hormon, annál erősebben látszik a csík. Viszont, hogy a te szervezeted mennyi hormont termel és mekkora hormon mennyiségtől reped meg a tüsző, az teljesen egyedi. A jelek szerint a te "LH csúcsod" ilyen erősségű csíkokat fest a tesztre, de ez a te számodra bőven elég az ovulációhoz. Ebben az esetben számodra ilyen a pozitív LH teszt.
Lehet attól is halványabb a teszten a csík, mert pl. sok folyadékot iszol és felhígul a vizeleted.
Gondolom lehetnek még más okai is.
Viszont miért tesztelsz, ha amúgy meg pontosan tudod, hogy mikor volt az ovulációd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!