Ez már pozitív?lh?

Figyelt kérdés

Tegnap lett volna ovum

De még ilyen erős még soha nem volt ennyire? [link]

2022. dec. 11. 12:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az LH teszt nem pozitív.

Hozzáteszem ettől függetlenül még lehet hogy volt ovulációd.

Egy időben én is próbáltam LH tesztet használni, de nálam soha nem lett pozitív, holott vagy hormonvizsgálat, vagy ultrahang vizsgálat igazolta, hogy volt ovulációm. Nem mindenkinek jó módszer az LH teszt.

2022. dec. 11. 13:07
 2/16 A kérdező kommentje:

Most hogy meg száradt jobban látszik

Amúgy tegnap óta van ovus folyasom meg alhasi görcs nyilalas

2022. dec. 11. 13:17
 3/16 A kérdező kommentje:
És azt lehet tudni miért nem volt pozi a tesztem ha volt ovud?
2022. dec. 11. 13:18
 4/16 A kérdező kommentje:
[link] ilyen alsó a mai
2022. dec. 11. 13:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet több oka is. Ahogy a terhességi teszt is, az LH teszt is úgy működik, hogy a vizeletedben lévő luteinizáló hormont mutatja ki. Minél több a vizeletben ez a hormon, annál erősebben látszik a csík. Viszont, hogy a te szervezeted mennyi hormont termel és mekkora hormon mennyiségtől reped meg a tüsző, az teljesen egyedi. A jelek szerint a te "LH csúcsod" ilyen erősségű csíkokat fest a tesztre, de ez a te számodra bőven elég az ovulációhoz. Ebben az esetben számodra ilyen a pozitív LH teszt.

Lehet attól is halványabb a teszten a csík, mert pl. sok folyadékot iszol és felhígul a vizeleted.

Gondolom lehetnek még más okai is.

Viszont miért tesztelsz, ha amúgy meg pontosan tudod, hogy mikor volt az ovulációd?

2022. dec. 11. 13:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom én még mindig negatívnak látom.
2022. dec. 11. 13:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mikor lenne/volt csak annyi hogy tegnap óta van ez a ovus folyás (nekem meg ennyire erős nem volt még )
2022. dec. 11. 13:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az tojás sárgára emlékeztető váladék, folyás még nem igazolja, hogy ténylegesen megtörtént az ovuláció.
2022. dec. 11. 13:58
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Biztos hogy nem pozitív.Ha a folyásod még csak most lett ovus,akkor majd ezután lesz pozitív tesztelj tovább.
2022. dec. 11. 14:12
 10/16 A kérdező kommentje:
Rendben folytatom tovább. Mert ilyenkor ha ilyen a folyás akkor még csak ezután lessz ovum?mert ma már minimális van tegnap nagyon sok volt
2022. dec. 11. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!