Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halvány pozitív teszt?

Nagyon halvány pozitív teszt?

Figyelt kérdés
3 hete voltunk együtt a párommal, utána pedig elutazott 2 hétre, es 1 hete voltunk együtt megint, ami egyébként a menstruációm legvégén volt, még egy nagyon picit vereztem. Azert csináltam tesztet, mert hasonlóan érzem magam, mint az első terhességem elején, nagyon sokat eszek, feszülnek a melleim, puffadok. Többféle tesztet csináltam, mind halvány pozitív, egyértelmű, nem belemagyarazom, sose volt ilyen, amikor nem voltam terhes, de időben nem tudom osszerakni. Tudom, hogy megjohet a terhesség első hónapjaban, de aktus utan 3 héttel mar erősebbnek kene lennie a tesztnek, az egy héttel ezelőttit pedig még nem mutatná. Dokihoz ilyenkor ugye UH szempontjabol még nem érdemes menni, de kell mondjuk olyan miatt aggodnom, hogy pl méhen kívüli es emiatt nem emelkedik a hcg? Vagy van ra esely, hhogy aktus utan 1 hettel mutasson bármit is?
2022. dec. 10. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Muti a tesztet!

Ezt szeribtem inkább csak az uh tudja megmondani, de lehet kéniai volt és még maradt hcg

2022. dec. 10. 07:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Aktus után egy héttel semmiképp, de én is kiváncsi vagyok azokra a tesztekre
2022. dec. 10. 07:21
 3/5 anonim ***** válasza:
7%
Aktus után 3 héttel kimutatnia sem kell, nemhogy erősnek lennie.
2022. dec. 10. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3 hülyeséget ne írj már az eredetileg 1 hét késés 5 hetes terhes az illető, hogy ne mutatná a teszt.
2022. dec. 10. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
3 Áktus után 21 nap eltelik és nem mutatja halványan sem a teszt?Akkor az az illető nem terhes ennyi az egész.Eleve a beágyazódás 10-12 nap és utána kezd el termelődni a hcg különböző ütemben mivel nem vagyunk egyformák de akkor is 21 nap múlva már mutatnia kell a tesztnek.Butaságot ne mondj már!
2022. dec. 10. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!