13 dpo pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Múlt hónapba megjott a menstruációm több teszt is halovány pozitív volt digitális 1-2 hetet írt 6 nap késésel megjott de viszont a cicim nagyon faj mindig szokott mensi előtt de most iszonyatosan a mellbimbóm érzékeny csináltam tesztet 1 db gólyahír ami pozitív lett nem hittem neki sok rosszat olvastam róla készült egy expil teszt csík szintén pozitív és egy facelle ami szintén pozitív viszont most sokkal erősebb mint a multhavi csíkok vajon hcg hormon van a szervezetembe vagy kémiait jelezne? Esetleg tényleg terhesség orvoshoz meg nem megyek úgy sem látna semmit esetleg tényleg terhesseg? Valaki járt hasonló cipőben2022. dec. 5. 13:48
21/29 A kérdező kommentje:
Ha megjon akkor is megyek köszönöm a valaszokat
2022. dec. 5. 16:10
22/29 anonim válasza:
Ilyen pozitív tesztekkel ez nem kémiai terhesség.Te terhes vagy rendesen,
Mi lesz a vége azt nyilván nem lehet megjósolni.
23/29 anonim válasza:
egyebkent a gorcsoles, mindjart megjon erzes normalis ilyenkor. mindket terhessegem elejen igy ereztem.
24/29 A kérdező kommentje:
Holnap esedékes a menstrualciom
2022. dec. 5. 16:25
25/29 anonim válasza:
Ilyen teszt mellett nem fog megjönni hidd el, nekem is ilyen volt mensi előtt 3 nappal…Azóta se jött meg😁 És a tüneteid is a terhesség miatt vannak
7 hkm
26/29 A kérdező kommentje:
De azert én úgy érzem 😂 köszönöm
2022. dec. 5. 16:55
27/29 anonim válasza:
ne legyél már pesszimista örülj annak ami van meglátod minden rendben lesz
szintén egy 7 hkm
28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást:) további jó babavarast csajok :)
2022. dec. 5. 17:48
29/29 anonim válasza:
Pedig tök egyszerű. Terhes vagy 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!