Ha az ovulációs teszt pozitív lesz arra lehet hagyatkozni gyerekfongantatásnál, hogy milyen nemű legyen?
Szia! Én ilyesmire egyáltalán nem adok. Mi első próbálkozáskor belőttük nagyjából a termékeny hetet, elég tágan 9 napot, 2 naponta voltunk együtt. Elsőre baba lett, nagy szeretettel várjuk a kisfiúnkat. Hogy ez mennyire volt ovulációkor, csak a Jó Isten tudja. 😂
Régen azt hittem klisé, de nqgyon is igaz; mindegy milyen a neme, csak egészsges legyen. 💚
Ez csak egy elmélet, és többen cáfolták is már.
Nekem mindkét gyerekem peteérés előtt 2-3 nappal fogant, és mindkettő fiú lett.
Nemrégiben olvastam valahol, hogy az nem teljesen igaz, hogy a legelső spermium fogja megtermékenyíteni a petesejtet, mert ez utóbbi valami alapján szelektál. Szóval bár lehet, nagyobb a merítés Y kromoszómákból adott napon, simán lehet, hogy bevár egy X kromoszómát kicsivel későbbre (azért itt alapvetően percekről van szó, nem napokról), mert az lesz a tuti párosítás.
Persze statisztikailag van marginális különbség, de ezzel tudatosan trükközni nem nagyon tudsz szerintem. (2x estem teherbe pozitív ovuteszt napján és/vagy a rá következő napi együttlétből, ez alapján fiúknak kellett volna lenni, de két lányom van, szóval nem nagyon tudom megerősíteni a dolgot gyakorlatban sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!