13 dpo pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Múlt hónapba megjott a menstruációm több teszt is halovány pozitív volt digitális 1-2 hetet írt 6 nap késésel megjott de viszont a cicim nagyon faj mindig szokott mensi előtt de most iszonyatosan a mellbimbóm érzékeny csináltam tesztet 1 db gólyahír ami pozitív lett nem hittem neki sok rosszat olvastam róla készült egy expil teszt csík szintén pozitív és egy facelle ami szintén pozitív viszont most sokkal erősebb mint a multhavi csíkok vajon hcg hormon van a szervezetembe vagy kémiait jelezne? Esetleg tényleg terhesség orvoshoz meg nem megyek úgy sem látna semmit esetleg tényleg terhesseg? Valaki járt hasonló cipőben2022. dec. 5. 13:48
11/29 A kérdező kommentje:
Valamiért arra gyanakszom hogy hcg van a szervezetembe de nincs terhesseg
2022. dec. 5. 14:55
12/29 anonim válasza:
Bármire is gyanakszol, ilyen előzményekkel én elmennék orvoshoz. Nézze meg, el tud küldeni vérvételre. Ha kémiai akkor a HCG szintnek szépen csökkenie kéne és kiürülnie, de ha magas és emelkedik, akkor biztosan nem kémiai. A másik meg az, hogy mit látna egy ultrahangon. Mikor kéne megjönnie? Még egy probléma, HCG+vérezgetés+görcsök (bár egy idő után ennek azért határozottan kéne fájnia), egy méhen kívüli is lehet.
13/29 A kérdező kommentje:
Holnap kéne meg jöjjön multhonap teljesen betudtam menstrualcionak normális volt az Allah is illetve az időtartama is az. Az alhasam ugx görcsöket mintha megakarna jönni illetve a cicim faj
2022. dec. 5. 15:06
14/29 A kérdező kommentje:
Nov 4 én voltam orvosnál az orvos nem látott hüvelyi uh n semmit illetve 6 dikan megjott 6 nap kesessel
2022. dec. 5. 15:09
15/29 anonim válasza:
de most mi zárja ki azt hogy teherbe estél november hónapban? nem értem...
16/29 A kérdező kommentje:
A menstruációm
2022. dec. 5. 15:19
17/29 anonim válasza:
ja hogy most menstruálsz? ezt nem irtad eddig le..
18/29 A kérdező kommentje:
Nem hanem a multhonap an menstrualtam 13 dpon vagyok igazság szerint azért hihetetlen mivel van egy 4 éves kislányom és azóta egyáltalán nem estem teherbe többször voltam kezelve medence gyulladassal
2022. dec. 5. 15:27
19/29 A kérdező kommentje:
Az orvosom azt mondta hogy petefészek illetve medence gyulladás mellet a teherbeeses esélye 0
2022. dec. 5. 15:27
20/29 anonim válasza:
Terhes vagy, ennyi. Pozitív a teszt = terhes vagy. Nem annyira bonyolult….
Ha továbbra sem jön meg, 2 hét múlva menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!