Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még lehetek pozitív?

Még lehetek pozitív?

Figyelt kérdés

11.07-én jött meg utoljára, szokásosan 4 napig tartott. 26 napos a ciklusom, pontosan szokott megjönni. Talán még sosem késett…

Termékeny időszakban többször is voltunk együtt, valamint ovuláció után 2 nappal is. 2-án kellett volna megjönnie, ma 5-e van, még mindig semmi. Normál esetben ma kellene elmúlnia.. Teszteltem ma, egyértelmű negatívat mutatott.

Lehetséges, hogy korai volt a teszt és érdemes pár nap múlva újra próbálkoznom? Járt már valaki így?

2022. dec. 5. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
3 nap késésnél hogy lenne korai a teszt?
2022. dec. 5. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha fixen követve volt az ovuláció (ultrahanggal vagy lh tesztel), akkor annak már erős pozitívnak kellene lennod 3 nap késésnél. Viszont, ha nem volt kovetve, csak kb tudod, hogy nagyjából mikor lehetett, akkor van remény, hogy később volt ovuláció, mint amikor gondoltad.
2022. dec. 5. 11:21
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem volt követve, 5 hónapja “próbálkozunk” nem merültünk még bele olyan mélyen hogy komolyabban figyeljek mindenre :)

Kedves első! Azért tettem fel kérdést, hogy választ kapjak rá. Sosem késett még a menzeszem, így sosem voltam még ilyen helyzetben. Hirtelen megörültem, mert az ember lánya azt hiszi egyértelmű jel, ha nem jön meg. Ne értsd félre, nem gázoltál a lelkembe vagy ilyesmi, de ha a jövőben picit odafigyelnél arra, hogy ehhez hasonló fórumokon akkor szólalj meg, ha azzal segíteni szeretnél és tudsz is, extraként esetleg ezt kedvesebben is tennéd, hosszú távon jó hatással lenne a te lelkedre is.

2022. dec. 5. 11:26
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Amikor elkezdtünk próbálkozni a közös babával, az addig napra pontos (28 napos ciklus) menstruációm úgy döntött felborul és 34 napos lesz. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy elképzelhető, hogy Nálad is ez történt.

Ha nem követted az ovulációt, akkor lehet valóban, hogy később volt. Szokták javasolni, hogy a két menstruáció között érdemes két naponta együtt lenni, hiszen nem vagyunk gépek.

Sok sikert! ❣️

2022. dec. 5. 12:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen, lehetséges.. beleéltem magam, de lehet nem kellett volna. Mindenesetre tesztelek majd még egyet pár nap múlva. Azért bosszant, mert itt az év vége, mire időpontot kapok az orvosomtól, lesz január vége is én meg utálom a bizonytalant :/ :)
2022. dec. 5. 12:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Tesztelj és kiderül.
2022. dec. 5. 12:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Persze fogok még. A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy ha a mai tesztem (3 nap késéssel) negatív, akkor pár nap múlva megeshet e, hogy pozitív lesz?
2022. dec. 5. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem igen!
2022. dec. 5. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha ennyire érdekel, akkor vegyél ovulációs tesztet és a 9.naptól mindig ugyanabban az időben (késő délután javasolt) tesztelj és akkor tudni fogod. Lehet, hogy nincs is peteérésed, akkor viszont el kell menni orvoshoz, aki hamar tud megoldást találni a problémádra. Várj 2-3 napot és ha a 10-es teszt még mindig negatív, akkor keresd fel az orvosodat. Könnyen lehet, hogy a hormonokkal van probléma, vagy kialakulóban van egy inzulin rezisztencia, esetleg ebből fakadóan pcos. Én csak annyit tudok mondani, hogy nekem a pozitív ovulációs teszttel kísérve, 3 napos késéssel a 10-es teszt nagyon erősen pozitív volt.
2022. dec. 5. 12:50
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha az ovuláció csúszott akkor igen.
2022. dec. 5. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!