Még lehetek pozitív?
11.07-én jött meg utoljára, szokásosan 4 napig tartott. 26 napos a ciklusom, pontosan szokott megjönni. Talán még sosem késett…
Termékeny időszakban többször is voltunk együtt, valamint ovuláció után 2 nappal is. 2-án kellett volna megjönnie, ma 5-e van, még mindig semmi. Normál esetben ma kellene elmúlnia.. Teszteltem ma, egyértelmű negatívat mutatott.
Lehetséges, hogy korai volt a teszt és érdemes pár nap múlva újra próbálkoznom? Járt már valaki így?
Nem volt követve, 5 hónapja “próbálkozunk” nem merültünk még bele olyan mélyen hogy komolyabban figyeljek mindenre :)
Kedves első! Azért tettem fel kérdést, hogy választ kapjak rá. Sosem késett még a menzeszem, így sosem voltam még ilyen helyzetben. Hirtelen megörültem, mert az ember lánya azt hiszi egyértelmű jel, ha nem jön meg. Ne értsd félre, nem gázoltál a lelkembe vagy ilyesmi, de ha a jövőben picit odafigyelnél arra, hogy ehhez hasonló fórumokon akkor szólalj meg, ha azzal segíteni szeretnél és tudsz is, extraként esetleg ezt kedvesebben is tennéd, hosszú távon jó hatással lenne a te lelkedre is.
Szia!
Amikor elkezdtünk próbálkozni a közös babával, az addig napra pontos (28 napos ciklus) menstruációm úgy döntött felborul és 34 napos lesz. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy elképzelhető, hogy Nálad is ez történt.
Ha nem követted az ovulációt, akkor lehet valóban, hogy később volt. Szokták javasolni, hogy a két menstruáció között érdemes két naponta együtt lenni, hiszen nem vagyunk gépek.
Sok sikert! ❣️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!