Szerintetek ezt a tesztet látva lehetek bizakodó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy hülyeséget csináltam, de nem bírtam magammal, amikor találtam egy tesztet itthon. 🥺
11. dpo esti teszt
2022. dec. 1. 20:47
22/31 anonim válasza:
Ne legyetek ilyen gonoszak vele, remenykedik, hibazik mint mindenki.
Az viszont igaz sajat tapasztalatbol mondom, hogy egy pozitiv tesztet nem kell szet szedni es lampa ala tartani, hogy latszodjon a csik.
24/31 A kérdező kommentje:
Holnap reggel fogok ismét tesztelni. Addig pedig reménykedek.
2022. dec. 2. 09:34
25/31 anonim válasza:
Sajnos a predi ilyen. Mindig van rajta második csík nagyon halványan. Becsapós, és reménykeltő sajnos.
Attól függetlenül, még bármi lehet, mert korán teszteltél.
Drukkolok!
26/31 anonim válasza:
Ez még bármi lehet. Lehetsz terhes is, meg nem is. Lehet, hogy valami elindul, de megszakad és mégis megjön. Jobban fog fájni, mintha nem is tudtad volna. Beteges ez az állandó tesztelés. Pedig én is átmentem ezen, csak akkor teszteltem, ha a pozitív ovulációs teszthez képest késett. 3 napos késésnél a 10-es teszt virított. 1 évet vártunk a babánkra. Ne tesztelj, felesleges, magadat idgesíted és stresszeled vele. Értelmetlen és nem barátja a pénztárcádnak.
30/31 anonim válasza:
Valószínűleg nem terhes. Azt már újságolta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!