Most akkor mi van? Vegyek még tesztet? Vagy bizakodhatok?
Figyelt kérdés
Egy hete késik a menzeszem!a terhességi tesz negatív de olyan meg jön érzésem van meg tojásfehérjés folyásom mint pete éréskor(de nem annyira)!2011. jún. 29. 11:42
1/16 anonim válasza:
Mikor és milyen fajta tesztet csináltál? Ha most, akkor várj még egy pár napot ha nem jön meg és csinálj megint, ha nem a napokban, hanem korában, akkor tesztelj mégegyszer nyugodtan. Sok sikert!
2/16 anonim válasza:
Esélyed szerintem még mindig van a terhességre, hiszen nem jött meg... Szokott késni máskor is?
3/16 A kérdező kommentje:
Azt a Facelle tesztet vettem,tegnap du.csináltam meg ma reggel is!vagy lehet hogy az gagyi?köszi azért mindenkinek a biztatást!
2011. jún. 29. 13:31
4/16 A kérdező kommentje:
bocsi nem válaszoltam amúgy nem nagyon szokott késni max1-2 napot!csak kicsit félek már ezektől a tesztektől merek tavaly ilyenkor vetéltem el és nem nagyon merek csinálni!tartok egy kicsit az eredménytől!
2011. jún. 29. 13:32
5/16 anonim válasza:
1. vagyok. Menj be a gyógyszertárba és kér gabriel tesztet. Nem drága és megbízható. Akár azonnal nyugodtan meg is csinálhatod, tuti eredményt kapsz ennyi idő után. Elhiszem, hogy félsz, de a bizonytalanságodnak sincsen semmi értelme. Írj, hogy mi lett.
6/16 A kérdező kommentje:
legkorábban holnap reggel tudok venni meg megcsinálni a tesztet mert most nem vagyok sajnos semmi ilyesmi közelében!azért rendes vagy de mihelyst tudom hogy mi van írni fogok!köszi!
2011. jún. 29. 16:47
7/16 anonim válasza:
nekem menzi előtt is szokott tojásfehérjés lenni, innen tudom, hogy 2 nap és jön
remélem, neked nem ez van, de előfordulhat
8/16 A kérdező kommentje:
nekem mindig előtte ilyen barnázgatás van meg majdhogynem ki vagyok úgy mond"száradva" most meg nagyon nem!de remélem nem is fog meg jönni mert akkor megint ki akadok!
2011. jún. 29. 16:55
9/16 anonim válasza:
Szia! Remélem te nem úgy jársz ahogy én.Nekem is késett (megjön érzés megvolt),de a tesztjeim negatívak voltak,az ultrahangon láttak a méhemben valamit,de sajna nem babát (tavaly vetéltem én is el),pedig nagyon örültem volna. Most éppen megjött és ha elmúlik akkor kell visszamennem uh-ra és ott megnézik,hogy sikeresen kilökődött-e ez a valami.
Nem elkeseríteni vagy megijeszteni szerettelek volna ezzel,remélem a holnapi teszted pozitív lesz,de ha nem menj el orvoshoz a héten vagy a jövő héten.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért rendes vagy hogy el mondtad azért ilyen esetről sem árt tudni!de én bízom még benne hogy ok lesz minden!
2011. jún. 29. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!