Teherbeesés előtt bármi vitamint érdemes szedni? Szedtetek?
Sziasztok.
Februártól szeretnénk próbálkozni.
Most fogok menni vérvételre, ahol majd kiderül van-e bármi probléma, hiány a szervezetemben.
Évente szoktam járni egyébként.
25 éves leszek pont februárban.
Szimplán érdekel jó, árt, esetleg használ. Könnyebb vajon általa teherbeesni. :)
Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
2x estem teherbe első hónapban úgy, hogy semmi vitamint nem szedtem előre, nem nézegettettem labort.
Nyilván ártani nem fog, de nem is ezen múlik
Terhesvitamint már most is lehet szedni és folsavat.
A férfiaknak is érdemes vitamint szedni és nekik is ajánlott a folsav cink szedése.
Én márkát nem tudok írni mert nem Magyarországon élek.
"Különösen fontos a folsav a várandós kismamáknak a terhesség első trimeszterében, mert a folsav segítségével jelentősen csökkenthetőek a súlyos, központi idegrendszert, agyat és gerincvelőt érintő fejlődési rendellenességek . A szakemberek szerint a nőknek már a várandósság előtt érdemes folsavat szedniük, még akkor is, ha nem terveznek rövid időn (1-2 hónapon) belül teherbe esni. Egy 2009-es kutatás szerint ugyanis azoknál a nőknél, akik a várandósságuk előtt legalább egy évig folsavat szedtek, a felére csökkent a koraszülések kockázata."
(Már léteznek a férfi szervezetet felkészítő komplex készítmények , amelyek jótékonyan hatnak a sperma mennyiségére és a spermiumok mozgására, ezáltal növelik a megtermékenyítő képességet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!