Ha eddig fogamzásgátlót szedtem, és most fogom abbahagyni, honnan tudhatom, hogy mikor lesz ovulációm és hogy mikor érdemes próbálkoznunk?
Figyelt kérdés
Ma veszem be az utolsó szemet. Eddig ugye a tabitól szabályos 28 napos ciklusaim voltak, de most nem tudom, mire számítsak.2022. ápr. 9. 14:43
1/7 anonim válasza:
Miért? Ezután már csak célirányos szexjelenetek lesznek?... Akkor minek a gyerek?...
2/7 anonim válasza:
En is 3x hagytam abba a fogamzásgátlót, gyerektervezés céljából.
1x nem izgatott, mikor van ovum, 1x nem stresszeltem rá...
Ja és nem azért szexeltünk, mert kell....
3/7 anonim válasza:
Veszel ovulációs tesztet és elkezded csinálni menstruáció után.
4/7 anonim válasza:
Várj három hónapot, addigra elvileg be fog állni a menstruációd és ki tudod számolni, kb mikor van az ovuláció.
5/7 anonim válasza:
Először is nem voltak szabályos ciklusaid eddig, mert fog.gátló mellett nincs ciklus.
6/7 anonim válasza:
Olvass utána milyen "tünetei" vannak az ovulációnak, biztosan kell pár hónap mire beall a ciklusod (nekem sajnos 1 ev kellett) és kitapasztalod hogy működik a tested. Ahogy korábban írták vehetsz ovu tesztet is, de szerintem ennyire ne görcsölj rá a témára, foleg így az elejen, legyetek együtt, amikor jólesik, és kivanjatok egymást :)
7/7 anonim válasza:
Nekem szinte egybol beallt. Nem voltak nagy problemaim. Nekem a gyogyszer elott nem volt kozepidos fajdalmam es igy higy abba hagytam igen lett. Elso honapban nagy fajdalmam volt majd ez csokkent szep lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!