Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok ezen halvány csíkot?

Láttok ezen halvány csíkot?

Figyelt kérdés
[link]
2022. nov. 25. 16:09
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

De miért veszel magadra akármit is egy anonim oldalon?

Én pl leszarom ha valaki személyeskedik mert ez nem konkrétan ellenem szól.

Te most itt kicsit mártírkodni szeretnél nekem az az érzésem.

2022. nov. 25. 20:39
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy kérdező, mikor kéne megjönnie?
2022. nov. 25. 20:40
 23/25 anonim ***** válasza:
69%

Azért vicces, hogy nem vagy képes egyedül értékelni egy terhességi tesztet, de aki nem lát rajta csíkot, azt levakozod. Ha ilyen egyértelműen látszik szerinted akkor mit kell rajta megkérdezni, a matek nem megy talán?

Amúgy én sem igazán látom, csak egy bizonyos szögből, de iszonyat halványan. Szerintem ez semmi. Ha már késik akkor ne reménykedj, ha még nem kellett volna megjönnie, akkor lehet még erősödik. Ez így most negatív, száradási csík van max rajta. Akik a terhességi teszteket csinálják, nem akarnak kibszni a kismamákkal. Ha terhes vagy, azt egyértelmű színes vonal jelzi.

2022. nov. 25. 21:02
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez a teszt már meg van száradva és szárazon mindig van rajta ilyen csík. Nekem is volt amikor nem volt baba.

Most amikor teherbe estem egyből kijött a csík, pedig még nagyon halvány volt. Így sztem ez negatív.

2022. nov. 26. 09:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Megcsinaltad a tesztet:)?
2022. nov. 29. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!