11/25 anonim 

válasza:

En is latok valamit. Mikor kene megjonnie?
12/25 anonim 

válasza:

13/25 anonim 

válasza:

Felteszel egy kérdést, hogy látunk e rajta valamit, erre aki nem látja, az szerinted vak...akkor minek kerdezed??
A nem várt után kéne tesztelni és akkor nem nagyítóval, bizonyos szögben tartva a telefont látszódna csak a csík
14/25 anonim 

válasza:

Én minden szögből látom a csíkját nagyító nélkül 😁
Na vércsék jöhet a lepontozás, ha ezzel jobb nektek :D
15/25 anonim 

válasza:

Látom, amit látsz, de ez szerintem száradási csík
16/25 anonim 

válasza:

Száradási csík amire te gondolsz kérdező! Késik már?
17/25 anonim 

válasza:

Én is látom:)
Azért vicces levakozni azt aki nem látja egy ilyen kérdés alatt🤣
18/25 anonim 

válasza:

"Akkor vak vagy."
Az egyik szememre valóban, szóval a megjegyzésed nem csak bunkó volt de sértő is. A másik szemem viszont teljesen ép, köszönöm, és továbbra sem látom a csíkot. Egyébként meg ha kérdést teszel fel, viseld el hogy nem mindenki véleménye egyezik a tiéddel.
19/25 A kérdező kommentje:
Jesszus..honnan kellett volna tudnom,hogy tényleg vak vagy?
2022. nov. 25. 20:09
20/25 anonim 

válasza:

Nyilván sehonnan. Viszont mivel ez egy anonim oldal, éppen ezért nem célszerű a te megjegyzésedhez hasonló degradáló stílusban reagálni egy teljesen normális válaszra (mert én azt adtam a kérdésedre, függetlenül attól hogy te nem értesz egyet vele vagy nem tetszik), mert sosem tudhatod ki ül a másik oldalon, és annak milyen problémája van / lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!