Ti láttok még egy halvány csíkot?
Tudom, hogy korai volt a tesztelés, de két napja szúrkál a hasam alja és a petefészkeim. A mellem megvan duzzadva, és úgy fáj, mint amikor szoptattam az elején. Reggelente mindjárt megjön érzésem van,és a derekam is fáj. Esténként enyhe hányingerem van, és tegnap délután annyira fáradtnak éreztem magam, hogy simán aludtam két óra hosszát.
Menszi előtt sem a mellem nem fáj, és a hasam sem szokott.
10.dpo a mai nap. Ovu előtt 3 nappal voltunk együtt, akkor már nyúlós nyákom volt.
Ha nem jön meg, legközelebb csak 4 nap múlva tesztelek.
Ezt csak a tünetek miatt csináltam.
:D oké
Én negativnak mondanám. Egy tünetet sem mesélek be magamnak, sőt meg sem fordult volna a fejemben h ennyivel hamarabb teszteljek, de tenyleg furán éreztem magam a napokban.
"Én negativnak mondanám."
Na látod, megy ez! Sajnálom, hogy nem jött össze.
Sajnos ezen semmit nem látok. Én is ilyennel teszteltem 11.dpon, mert furán émelyegtem egész nap (ilyen előtte soha nem volt max másnaposan XD) nekem extra halvány volt, de még az is egyértelmű volt a gyakoris közösségnek, hogy pozi lesz.
Ettől független lehet pár nap múlva pozit fogsz tesztelni és még is terhes leszel, de ez tényleg negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!