Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 napja késik, a tesztek...

Anyuka0511 kérdése:

19 napja késik, a tesztek negatívak,2 volt olyan, mintha lenne rajta valami halvány csík. Ma voltam orvosnál, nem mondott semmit. Ezta leletet adta, de nekem ez kínai. El küldött uhra, kedden megyek, de addig megesz az ideg. Lehet mégis baba?

Figyelt kérdés
Járt mar úgy valaki, hogy mégis baba volt? [link]

2020. ápr. 16. 13:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak annyi, hogy kimaradt a vérzésed, és azt gyanítod, hogy talán terhes vagy. A női szerveid pedig okénak tűnnek. Semmi több ennél. Várd ki az ultrahangot.
2020. ápr. 16. 13:54
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez szimplán annyit jelent, hogy nem tudja, hogy mi van, az uh-n majd kiderül, addig próbálj meg türelmesnek lenni, tudom nem könnyű, de mást úgyse nagyom tehetsz.
2020. ápr. 16. 13:54
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Simán kimaradhat már miatt is, hormonzavar, antibiotikum, stressz.
2020. ápr. 16. 14:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti, ha terhes is vagy, nem lát még semmit. Bár 19 nap késénél már szívhang is van sokszor.

De ha nem mond semmit a doki miért nem kérdezel? Miért van az, hogy hazajöttök az orvostól és itt kérdezitek?? A doki keresztben lenyel ha kérdeztek? Azért írok többesszámban, mert nem csak te vagy egyedül. Sose értettem magyarázza el valaki :D

2020. ápr. 16. 14:38
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Látom, a doki is írta, hogy fenn áll a terhesség gyanúja. UH-n kiderül remélhetőleg. Gondolom már akkor lennél annyi hetes terhes, hogy lásson is amit kell.
2020. ápr. 16. 15:20
 6/21 A kérdező kommentje:

#4 Kérdeztem én, csak nem kaptam rá válszt. Olyan gyorsan rakott ki a rendelőből, hogy éppen nem vágta rám az ajtót.

Nyilván nem jövök el úgy, hogy nem kérdezek semmit.

2020. ápr. 16. 16:04
 7/21 A kérdező kommentje:

Csak azért tettem fel ezt a kérdést, hogy van e olyan akinek nem az derült ki hogy valami baj van, hanem mégis baba volt.

A leletet nem is értem miért raktam fel, hiszen nagyjából értelmezhető...na nem baj. 🤷‍♀️🤦‍♀️🙈

Köszönöm a válaszaitokat!

2020. ápr. 16. 16:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos sokszor gyorsba lezavarnak minket az orvosok, én is tapasztaltam már. Kérdezni meg nem nagyon lehet tőlük.
2020. ápr. 16. 17:04
 9/21 A kérdező kommentje:

Szembe röhögott amikor meg kérdeztem hogy nem e lehetne ma megcsinálni az ultrahangot...

Annyit mondott amikor kérdeztem, hogy az uhra üres hólyaggal menjek, és ott megnéznek.

2020. ápr. 16. 17:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna akkor most megnézni az UH-t. Drukkolok, hogy baba legyen!
2020. ápr. 16. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!