Ez lenne a beágyazódási pecsételés? Első ilyen tapasztalatom.
Pontosan egy hetem van a nem vártig. Ma délelőtt elkezdett mensi szerűen görcsölni a hasam, meg szúrt itt ott.
Kicsit abbahagyta, majd újra kezdte. Elmentem wcre, és a tisztaságin, illetve a papíron is barnás elnézést a kifejezésért, de nyálkás valamit töröltem ki.
A görcs abba maradt újra, de érzem, hogy elég nedves odalent a helyzet.Fel is vagyok puffadva, meg szédülök is - persze ezek is lehetnek mástól is értem én.
Sose tapasztaltam ilyet, ezért is lepett meg.
Tapasztalatokat kérhetek?
Predivel. Szerintem az elég megbízható 😊
Köszönöm szépen!
Én is szorítok neked!🤞
Majd írj kérlek mindenképp, hogy alakult 😊
Sajnálom! Új hónap új lehetőség 🤞😊
Nekem még nem, viszont éjszaka 2x is voltam wc-n így reggel nem mertem tesztet csinálni. Várok holnapig, ha nem akkor reggel csinálok.
Predi volt, de szokásos predi csíkos lett csak (amit eddig nem tapasztaltam amúgy)
Nemvárt napján lett két pozitív tesztem (halvány pozitív, de jól látható), és másnap megjött sajnos, így kémiai volt a vége
Pozitív tesztek: facelle, és David teszt volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!