Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lenne a beágyazódási...

Ez lenne a beágyazódási pecsételés? Első ilyen tapasztalatom.

Figyelt kérdés

Pontosan egy hetem van a nem vártig. Ma délelőtt elkezdett mensi szerűen görcsölni a hasam, meg szúrt itt ott.

Kicsit abbahagyta, majd újra kezdte. Elmentem wcre, és a tisztaságin, illetve a papíron is barnás elnézést a kifejezésért, de nyálkás valamit töröltem ki.

A görcs abba maradt újra, de érzem, hogy elég nedves odalent a helyzet.Fel is vagyok puffadva, meg szédülök is - persze ezek is lehetnek mástól is értem én.

Sose tapasztaltam ilyet, ezért is lepett meg.

Tapasztalatokat kérhetek?

2022. nov. 24. 14:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ah de jó! Nagyon szorítok. Nekem mától van egy hét a nemvártig és ugyanez történt mint veled, majd kicsit később pár csepp piros vér is volt. Nagyon reménykedek. Milyen teszttel teszteltél?
2022. nov. 28. 18:52
 12/22 A kérdező kommentje:

Predivel. Szerintem az elég megbízható 😊

Köszönöm szépen!

Én is szorítok neked!🤞

Majd írj kérlek mindenképp, hogy alakult 😊

2022. nov. 28. 18:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Csütörtökön nem várod? Az még messze van, elég kevés teszt képes ilyen korán kimutatni még halványan is a várandósságot, de szerdán már egy Facelle szerintem szépen mutatná!
2022. nov. 28. 19:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Na nekem sajnos megjött végül
2022. dec. 2. 11:07
 15/22 A kérdező kommentje:

Sajnálom! Új hónap új lehetőség 🤞😊

Nekem még nem, viszont éjszaka 2x is voltam wc-n így reggel nem mertem tesztet csinálni. Várok holnapig, ha nem akkor reggel csinálok.

2022. dec. 2. 11:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Amúgy rá jöttem az előző nem halvány pozi volt, hanem mind ilyen 😓 szóval most aztán tényleg várom a holnap reggelt, mert vettem másik fajtát, amin nincs szellemcsík ajándékba..
2022. dec. 2. 12:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Milyen fajtát vettél?
2022. dec. 2. 13:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint negatív lett.
2022. dec. 14. 16:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi újság Veled kedves Kérdező?
2022. dec. 14. 21:47
 20/22 A kérdező kommentje:

Predi volt, de szokásos predi csíkos lett csak (amit eddig nem tapasztaltam amúgy)

Nemvárt napján lett két pozitív tesztem (halvány pozitív, de jól látható), és másnap megjött sajnos, így kémiai volt a vége

Pozitív tesztek: facelle, és David teszt volt

2022. dec. 14. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!