Ez lenne a beágyazódási pecsételés? Első ilyen tapasztalatom.
Pontosan egy hetem van a nem vártig. Ma délelőtt elkezdett mensi szerűen görcsölni a hasam, meg szúrt itt ott.
Kicsit abbahagyta, majd újra kezdte. Elmentem wcre, és a tisztaságin, illetve a papíron is barnás elnézést a kifejezésért, de nyálkás valamit töröltem ki.
A görcs abba maradt újra, de érzem, hogy elég nedves odalent a helyzet.Fel is vagyok puffadva, meg szédülök is - persze ezek is lehetnek mástól is értem én.
Sose tapasztaltam ilyet, ezért is lepett meg.
Tapasztalatokat kérhetek?
Érdekes. Sosem tapasztaltam mèg ilyet èn sem. 18 éve menstruálok.
És előző hónapban kb pont így mint te kérdező ,a mensim előtt úgy kb 1 héttel barnás,èrdekes folyasom volt. Azt hittem terhes vagyok 😅
Vagy valami komoly bajom van.
De aztán időre szépen megjött a havim. ☺️
Nekem volt, de en ezt itt le se merem irni, mert allandoan elkuldenek a francba, hogy ilyen nem letezik...hat de.
Menstruacio elott 5 nappal volt, foleg torlesnel vettem eszre egy kis maszatolast, kb fel napig tartott. En akkor azt hittem, hamarabb fog megjonni, de aztan csak elmult es amikor kesett 1 napot, pozit teszteltem.
Soha korabban nem volt kozti verzesem, pecsetelesem, a ciklusom is tupontos, igy nem tudtam mire gondolni.
De aztan az orvos is megerositett, hogy az volt, mert letezik ilyen. A hasam nekem is fajdolgalt, gorcsolt,mintha meg akarna jonni, kb a 6. hetig, aztan elmult ez az erzes.
Most vagyok 21 hetes terhes 😊
Köszönöm mindenkinek!
Kedves utolsó! Gratulálok a kicsidhez🥰
Na mára el is múlt. Fél napig tartott! Cserébe ma olyanokat hasít a bal oldalon, hogy néha a szemem ugrik ki 😅
Remélem minden rendben lesz! 😊
Nekem is volt beágyazódási "vérzésem". Egy aprócska folt a tisztasági betéten, ami akkor fel se tűnt, máskor is volt már barnázásom, de nem voltam várandós. Utólag visszagondolva jöttem rá, hogy az volt.
Már egy éves a kisfiam! 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!