Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lenne a beágyazódási...

Ez lenne a beágyazódási pecsételés? Első ilyen tapasztalatom.

Figyelt kérdés

Pontosan egy hetem van a nem vártig. Ma délelőtt elkezdett mensi szerűen görcsölni a hasam, meg szúrt itt ott.

Kicsit abbahagyta, majd újra kezdte. Elmentem wcre, és a tisztaságin, illetve a papíron is barnás elnézést a kifejezésért, de nyálkás valamit töröltem ki.

A görcs abba maradt újra, de érzem, hogy elég nedves odalent a helyzet.Fel is vagyok puffadva, meg szédülök is - persze ezek is lehetnek mástól is értem én.

Sose tapasztaltam ilyet, ezért is lepett meg.

Tapasztalatokat kérhetek?

2022. nov. 24. 14:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor nekem is volt ilyen, előtte sosem. Kicsit el is hittem, hogy beágyazódási vérzés, de nem lettem terhes.
2022. nov. 24. 14:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Sosem tapasztaltam mèg ilyet èn sem. 18 éve menstruálok.

És előző hónapban kb pont így mint te kérdező ,a mensim előtt úgy kb 1 héttel barnás,èrdekes folyasom volt. Azt hittem terhes vagyok 😅

Vagy valami komoly bajom van.

De aztán időre szépen megjött a havim. ☺️

2022. nov. 24. 15:14
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Nekem volt, de en ezt itt le se merem irni, mert allandoan elkuldenek a francba, hogy ilyen nem letezik...hat de.

Menstruacio elott 5 nappal volt, foleg torlesnel vettem eszre egy kis maszatolast, kb fel napig tartott. En akkor azt hittem, hamarabb fog megjonni, de aztan csak elmult es amikor kesett 1 napot, pozit teszteltem.

Soha korabban nem volt kozti verzesem, pecsetelesem, a ciklusom is tupontos, igy nem tudtam mire gondolni.

De aztan az orvos is megerositett, hogy az volt, mert letezik ilyen. A hasam nekem is fajdolgalt, gorcsolt,mintha meg akarna jonni, kb a 6. hetig, aztan elmult ez az erzes.

Most vagyok 21 hetes terhes 😊

2022. nov. 24. 15:47
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Kedves utolsó! Gratulálok a kicsidhez🥰

2022. nov. 24. 16:08
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
3-as Nekem is volt ilyen és terhes is lettem csak sajnos nem lett szívhang de ugyanígy kezdődött nálam is.Én sem hittem ebben míg velem meg nem történt mármint a beágyazódási vérzés.Nem mindegyik terhességnél van amúgy.
2022. nov. 24. 17:00
 6/22 anonim ***** válasza:
Persze, nyilvan nem mindenkinek van, sot, talan ez a ritka, mert mindig ugy beszelnek rola, mint valami varosi legendarol :D
2022. nov. 24. 17:29
 7/22 A kérdező kommentje:

Na mára el is múlt. Fél napig tartott! Cserébe ma olyanokat hasít a bal oldalon, hogy néha a szemem ugrik ki 😅

Remélem minden rendben lesz! 😊

2022. nov. 25. 18:38
 8/22 anonim ***** válasza:

Nekem is volt beágyazódási "vérzésem". Egy aprócska folt a tisztasági betéten, ami akkor fel se tűnt, máskor is volt már barnázásom, de nem voltam várandós. Utólag visszagondolva jöttem rá, hogy az volt.

Már egy éves a kisfiam! 🥰

2022. nov. 25. 22:30
 9/22 anonim ***** válasza:
Kérdező teszteltél azóta?
2022. nov. 28. 18:36
 10/22 A kérdező kommentje:
Igen ma, egy iszonyat halvány pozit talán. Tudtam, hogy nem bírom ki, de most csak jobban rá vagyok pörögve, hogy ez tényleg pozitív lesz majd, vagy sem 🥺
2022. nov. 28. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!