Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek nem volt még az egy...

Akinek nem volt még az egy éves munkaviszonya és nem tudott gyesre menni annak milyrn anyagi forrásra tudott szert tenni illetve miből tudta a gyerekét nevelni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Pont, hogy gyesre lehet ilyenkor menni és nem csed/gyedre.

Férjem keresetéből kijövünk.

(Egyebként önhibámon kívül nem kapok csed/gyedet a másodikra, nem azért mert nem dolgoztam)

2022. nov. 21. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor a pénzügyileg a legjobb ha az apa kap gyedet a fizetése mellé a gyerek fél éves korától, addig te gyest (ilyenkor magad után fizetsz tb-t).
2022. nov. 21. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
39%

A gyes alanyi jogon jár,nem kell hozzá munkaviszony.

A csedhez,gyedhez kell.

Nekem nem volt meg a folyamatos munkaviszony,pár hónap hiányzott (terhes lettem, de közben lejárt a szerződés,és így nem hosszabbítottak,hanem kitettek).

Hát,mi megoldottuk (be lettem jelentve). Akkor már évek óta dolgoztam. Nehogy már pár hónapon múljon a csed,gyed...

Magam után fizettem pár hónapig a 80.000Ft járulékot. De még így is megérte.

2022. nov. 21. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
3.válaszoló ezt nem értem ha ki raktak a munkahelyről akkor még is hogy lettél be jelentve?
2022. nov. 21. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

Mert szerinted milyen anyagi forrást tud szerezni?

Megy kuncsorogni a szüleihez, családsegítőhöz meg a Facebookra.

Mi a francért nem lehet 1 évet ledolgozni gyerek előtt?

2022. nov. 21. 20:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak szimplán egy kérdés volt nem kell felkapni a vizet.
2022. nov. 21. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
3as vagyok. Úgy,hogy sok jó vállapkozó ismerősöm van, és az egyik segített.
2022. nov. 21. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
5ös, vannak olyan szituációk, amikor azért nem ilyen egyszerű. Pl. Én két diplomát szereztem, mire végeztem 28 voltam. A gyerekvállalás sikeressége pedig nagyon függ a nő életkorától, minél idősebb, annál rosszabb. Mi is rajta vagyunk, aztan lehet osszejon 1 even belul de lehet nem. Persze ha vki alig él meg és az éhhalál szélén áll akkor megint máshogy kell mérlegelni
2022. nov. 22. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!