Mennyi idő munkaviszony után tanácsos leghamarabb teherbe esni? Nálatok hogy volt?
Szerintem mindegy mikor esel teherbe, mert mindig rossz szemmel nézik.
Amit a szíved diktál azt tedd.
Engem fél éve léptettek elő, másfél éve próbálkozunk, de nem hagytuk abba az előléptetés miatt.
Fájna a szívem kicsit a munka miatt, de jobban vágyom arra, hogy kibővítsük a kis két személyes családunkat. (22 N)
Össze vissza magyarázkodsz, visszakerdezel hogy "miert", gondolom te minél előbb el akarsz menni szülni, akkor nem értem mire a kérdésed.
Csináld akkor úgy hogy fel után próbálkoztok, lehet össze sem jön egyből, sőt...
Én úgy mentem az új helyemre, hogy szóltam, nemsokára szeretnénk babát.
Tavaly osszehazasodtunk, 4 hónapja rajta vagyunk a dolgon.
A fonokeim nagyon várják hogy végre babazhassanak!
Kivételesen jó helyen dolgozom! :)
Pontosan arra válaszolt az előző. 1 év kevés ahhoz, hogy bedolgozd magad, főleg hogy rögtön leírnak majd, ahogy kiderül a terhesség.
Anyagilag persze, elég ennyi is az új helyen, de te nem ezt kérdezted.
Szerintem 1 évet azért "illő" lenne ott dolgozni.
Bár a gyerektéma mindig necces, hisz tök mindegy, hogy fél után vagy 4 év után mész el szülni, így is, úgy is, problémát jelent, hisz a helyedre valakit fel kell venni.
Viszont ha fél év után már próbálkozol, akkor miért gondolod, hogy még akár 1 évet is tudsz dolgozni? És ha azonnal összejön és ne adj isten veszélyeztetett terhes leszel, akkor lehet nem is tudsz már dolgozni, táppénzen leszel, ugyanolyan problémás.
Ha ennyire akarsz gyereket, akkor inkább olyan munkahelyet válassz, ahol nem tervezel hosszútávra és veled sem terveznek hosszú távra, mert esetleg jönnek-mennek az emberek. Ott kevésbé érzik meg.
Én fiatalon szültem, jó döntésnek érzem, hisz a gyerek minél nagyobb, annál kevesebb "problémát" jelenthet a munkahely szempontjából és mivel nem akarunk többet, így hosszútávon tervezhetnek velem és biztos állásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!