Emlékeztek? Én írtam júniusban, hogy eldöntöttem 2011-ben szülni fogok!
szia megkerdezhetem hogyan lugositottal , egyszer nekem is azt mondta az orvos hogy el van savasodva a szervezetem .
nekem mult honapban volt egy inszeminacionk ( lassan 3 eve probalkozunk ) ket nap mulva tesztelek es nagyon bizom hogy sikerult..
oszinten gratulalok neked
T vagyok!Emlékszel rám?
Egy régi válaszolód!
Annyira,de annyira örülök!!!!!!
Nekem még mindig semmi,de szerdán megyek dokihoz,hogy mostmár 100%,hogy veled szeretnék szülni 2011-ben!!!
ÁÁÁÁÁ,kicsattanok a boldogságtól,hogy sikerült Neked!
Gratulálok!
Én is eldöntöttem,hogy 2011-ben szülni fogok és még idén várandós leszek.
Néhány nappal ezelőtt azt hittem sikerült a baba,de sajnos nem jött létre a beágyazódás.
Nem szomorkodom,nyilván oka volt.
Én is hiszek a gondolat teremtő erejében,úgyhogy így lesz és kész.
Sok boldogságot!
Gratulálok Nektek! :)
Én is 2011-ben szülök (márc.)
Szerintem azért nem rosszak azok a szerek amikről mindannyian olyan sokat olvastunk/hallottunk (tea, vitamin, stb.) Persze, a pozitív gondolkodás is számít, de azért a vitaminok és egyéb szerek is hónapok alatt fejtik ki hatásukat, ezért lehetséges az, hogy pont akkor jön a baba amikor jön. A másik ami szerintem még fontos, hogy az apa jó erősen célozzon! Ez szerintem tuti így van :)
Szép babavárós időszakot kívánok mindenkinek, aki pedig a gólyát várja, azoknak nyugodt gólyavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!