Sikersztoris lombikosok! Hány mapos embriót kaptatok vissza és lett sikeres?
5 naposnál ET+2 napon a vérnyomásom borzalmas alacsony volt, el is ájultam. A wc-n aznap láttam egy kis véres maszatkát, aznap még egyszer ugyanezt tapasztaltam.
Két 5 napost kaptam vissza.
Emlékszem, már azt képzeltem be, hogy az ájuláskor kvázi kivetette a szervezetem az embriókat, hogy biztos olyan volt, mint egy allergiás reakció. Merthogy első lombiknál is pont ET+2-n ájultam el. Az nem sikerült, de a másodikból lett egy baba.
Én is 5 naposat kaptam vissza és nem tudom mi lesz a vége, 7-én volt a transzfer. Produkálok minden tünetet, alhasi görcs, hasszurka, fejfájás, gyakori szédülés, eleinte volt emlőfájdalom, de az elmúlt, hónaljban a nyirokcsomó néha befájdul, 4 napig durva puffadásom volt, azóta enyhült, hányinger.
Kezdtem azt hinni, hogy baba van, mert az előzőnél nem éreztem ennyi mindent, de aztán rájöttem, hogy gyógyszerek miatt van minden, mert reggel a szuri előtt nincs semmi tünet. Utána elkezdődik. Aztán a deles tabletta és az esti gél. Ma is teszteltem ET+10 és full negetív. :(
Hogyhogy még nem hívtak vissza tesztelésre/vérvételre? Nekem ET+9 napon kellett menni 5 naposakkal az intézetbe tesztelni.
Sajnos ha ET+10 negatív, az nem sikerült. A progeszteron miatt nem tud megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!