Clostilbegyt első hónapom Ki hogy szedte és mennyi idő után volt sikeres ?
Én most vagyok túl a 3. Clostis cikluson.
Ovut kitolta kissé, 10-11. nap helyett 13-14. nap körülre. Így a ciklus is hosszabb lett. Baba nem sikerült egyik hónapban sem.
És akinek nem sikerült lehet tudni miért?
2. gratulálok
Nekem sem sikerült 2 hónap clostyval.
Az oka, hogy nem voltam vizsgálva, hogy miért nincs peteérésem, hanem csak úgy csináltunk peteérést...
Dokit váltottam, jó irányba tereltek, kezelve lettem és jött a baba is. IR és hashimoto(pajzsmirigy alulműködés)
Mi nem tudjuk. Előtte is volt minden ciklusban peteérésem, csak kissé alacsony volt a progeszteron (34 nmol/l-re kaptam a Clostit). Utána minden labor értékem jó lett, már a progi se alacsony. Férjem is rendben.
Igaz, 1 darab ultrahangot nem csináltak ellenőrzésképp, a dokim legyintett mikor megkérdeztem hogy nem lenne-e szükséges...
3. voltam.
Szia.
Több mint egy év próbálkozás után írta fel a dokim.
Első hónapban 5 napig kellett szednem naponta 1 szemet.
Utána már nem jött meg, 28 hetes vagyok. 🙂
Gratulálok 8-as
És mit éreztél abba a hónapba? Kb mikor volt a gyógyszertől ovud?
Nekem előtte mindig nagyon későn volt ovum 20-22.nap
Clostis hónapban 15.nap volt.
Talán egy kis Görcsöt éreztem abban a hónapban de semmi különöset. Nem igazán volt mellékhatása.
8as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!