Védekeztünk gumival (el is ment a barátom) de aztán lekerült és én orálisan kielégítettem. Aztán újra csináltuk de akkor kis ideig és nem is ment el. Mennyi így a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
kérdés:ha kielégítettem orálisan attól kevesebb sperma maradhatott rajta?(mivel utána már gumi nélkül csináltuk de kis ideig ezért aggódom)és a masculan óvszerek be vannak vonva spermaölő szerrel?2008. dec. 24. 22:41
11/15 anonim válasza:
Szia! Ha már megtörtént, megtörtént, én a helyedben tuti,hogy azonnal vennék egy 72 órás tablettát. A gond az, hogy Karácsony van, nincs nyitva semmi, de próbáld meg megoldani valahogy, gondolom, Te sem abortuszra vágysz...
12/15 anonim válasza:
velem még soha nem fordult elő ekkora baki mert aki nem akar gyereket az védekezik !! nekem eszembe se jutott hogy ilyet csináljak inkább elmentem a dokihoz és felíratattam gyógyszert ennyi !!!
13/15 anonim válasza:
Hát... Vannak még tökéletes emberek is... :PXD
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat 3 nap mva csinálok egyet.nem éri meg a stresszt az egész az biztos.
2008. dec. 25. 13:39
15/15 anonim válasza:
Majd írd meg mi lett. De szerintem megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!