Védekeztünk gumival (el is ment a barátom) de aztán lekerült és én orálisan kielégítettem. Aztán újra csináltuk de akkor kis ideig és nem is ment el. Mennyi így a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
kérdés:ha kielégítettem orálisan attól kevesebb sperma maradhatott rajta?(mivel utána már gumi nélkül csináltuk de kis ideig ezért aggódom)és a masculan óvszerek be vannak vonva spermaölő szerrel?2008. dec. 24. 22:41
1/15 anonim válasza:
Áááááááá! Bazz, most pontozzatok le meg csináljatok amit akartok, de én fejbe lövöm magam!!! Kedves Drága Egyetlen Aranyos Kérdező: mi a jó büdös francért teszed fel ezredszerre is a kérdést?
2/15 anonim válasza:
Én inkább azt nemértem, hogy megéri kockáztatni? Hihetetlenek vagytok, ha kiváncsi vagyok szedj tablettát!
3/15 A kérdező kommentje:
igen,tudom és amint kapok időpontot feliratok gyógyszert és felelőtlen vaygok tudom de most félek.most ez van többet nem lesz.
2008. dec. 24. 22:54
4/15 anonim válasza:
addig miért nem védekeztek valami más módszerrel...
6/15 anonim válasza:
Kislány! Nem félni kell, hanem fel kéne nőni a sexhez! Nem pedig felelőtlenül ...ni! De ha már megtörtént legyél őszinte és mond el édesanyádnak, mert ő mégiscsak jobban ért hozzád, mint mi!
7/15 A kérdező kommentje:
21 vagyok nem szeretném anyámmal megbeszélni:)és védekeztünk eddig csak most ez történt.elöbbi lány(?)kérdése miszerint vannak olyan tesztek amik egy héttel az aktus után kimutatják a terhességet igaz?
2008. dec. 24. 23:10
8/15 anonim válasza:
Te voltál az a lány?
Igen, van olyan teszt ami már egy héttel az aktus után is kimutatja!
9/15 anonim válasza:
Igaz, egy hét után mutatja az eredményt. Reggeli első vizelettel kell, lehetőleg két tesztet csinálj, mert hibázhat.
A kérdésre válaszolva, ha az orális kielégítés után nem lett megmosva, bekerülhetett sperma, de valamennyi esély amúgy is van.
10/15 anonim válasza:
Most nem tudom mért kell leszólni! Attól h egyszer egy kicsit elragadtatta magát egyáltalán nem biztos, hogy felelőtlen, össze-vissza szexelő 14 éves. Oké, kicsit téll felelőtlen volt, de sajnos előfordulhat bárkivel, azzal is aki eleinte állítja, hogy nem:P Nagyon kicsi rá az esély, de pár nap múlva csináj egy tesztet, ha nem bírod kivárni, hogy megjöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!