Nem baj ha szedem tovább a vitamint?
Figyelt kérdés
sajnos béreg hajtót kell szednem három napig (márcsak 1,5) szedehetem mellete ugyan úgy tovább a terhes vitamint?nem vagyok még terhes csk szeretnék az lenni!elevitet e-vitamint meg folsavat szedtem eddig!2010. szept. 29. 11:02
1/4 A kérdező kommentje:
azt akartam írni hogy féreg hajtót!bocs
2010. szept. 29. 11:03
2/4 anonim válasza:
Mért ne szedhetnéd? De minek az elevit mellett még külön folsavat is szedni? Abban benne van a szükséges folsav mennyiség.
3/4 A kérdező kommentje:
azért szedem csak még a folsavat meg az e-vitamint mert mielött vettem volna elevitet elötte csak ezeket szedtem és amig el nem fogy ugy gondoltam hogy ártani talán nem árt mert vitamin!pár szem van belöllük!
2010. szept. 29. 11:19
4/4 anonim válasza:
Igaz, bár a jóbol is megárt a sok. Mért nem szeded felváltva addig amíg el nem fogy? 2naponta elevit, amikor meg nem az, a folsav és az e vitamin. De ez csak javaslat, persze úgy csinálod, ahogy te akarod. Csak ennek több értelme van szerintem, mint az egyszerre túl sok bevitelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!