Anyukák, ti magatok milyen vitamint szedtek, hogy ne kapjatok el mindent, és ne adjátok tovább a babának?
Én az elmúlt két hónapban kétszer voltam két egész hétig influenzás, aki kicsit is betegebben jön hozzánk, én mindtől elkapok mindent.
Persze a bébi nem, mert védi a tejem...
Lehet, hogy a tejemet kéne innom... :-)
Mit szedtek, hogy a szoptatás alatt is erős maradjon az immunrendszeretek?
(Gravidát és Elevitet nem szedek, mert egyiktől hányok, a másiktól meg farkas éhes vagyok...)
Én nem szedek semmit,szerencsés vagyok elkerülnek a betegségek!!
Sok zöldséget és gyümölcsöt eszek!!!!
Nem lehet, hogy azért hánysz a vitaminoktól, mert éhgyomorra veszed be, vagy kevés kaja után?
Én olyankor szoktam bevenni, amikor valamivel többet eszem, hogy ne bolygassa meg a gyomromat, mert már én is hánytam tőle. Így viszont nem.
Oscollococcinum -ot veszek be havonta egyszer, így a picim is megkapja az anyatejjel. Amig szopik a baba, nem kell neki adni, elég, ha te szeded.
Gravidát, néha amikor eszembejut, bekapok egyet, a szoptatásmiatt.
Sok zöldséget-gyümölcsöt eszek, azzal nincs gond, az immunrendszerem mégis padlón van.
Béres cseppet megpróbálom.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!