Szerintetek lehet baba a dologban?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt voltam No dokinal.
Azt állapította meg hogy ovukor tuszorepedesem volt (11.02). Es egy kis vízzel jött
10mm endometrium.
Nagyon eros mensiszeru gorcseim vannak +has szurkak egy folytaba.
Holnap kellene meg jönnie.
De nem hiszem hogy a test másfél héttel mensi elott jelezné hogy meg jon..
2022. nov. 11. 15:16
21/27 A kérdező kommentje:
Az az kedden igaz?
2022. nov. 11. 18:13
22/27 anonim válasza:
14.dpo-n kéne megjöjjön egy 28 napos ciklusnál de ez sincs kőbe vésve ezért jó ha lh teszt van otthon.Igen ha az ovuláció csúszik akkor a menzesz is.
23/27 A kérdező kommentje:
Tegnap barnáztam. Ma meg reggel mintha el vágták volna a görcsöket a hasamba. 🤔
2022. nov. 12. 15:00
24/27 anonim válasza:
Szia! Miert nem csinalsz egy tesztet? Ha ma kellene megjonnie,mar kimutatná simán… talalgatasok helyett.
Tudom ez nem feltetlen vagy igy, de nekem a nem várt előtt 3nappal mar halvany pozitiv volt a tesztem. Azota 19 honapos a kisfiam.
25/27 anonim válasza:
Igen,így van már mutathatja a teszt símán ha terhes a kérdező bár nem mindenkinél van így de egy próbát megér.
26/27 A kérdező kommentje:
Elvileg mivel késett az ovum igy a mensim is 3napot kell kèssen. Mai tesztem negatív.
2022. nov. 13. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!