Szerintetek lehet baba a dologban?
Tegnap előtt voltam No dokinal.
Azt állapította meg hogy ovukor tuszorepedesem volt (11.02). Es egy kis vízzel jött
10mm endometrium.
Nagyon eros mensiszeru gorcseim vannak +has szurkak egy folytaba.
Holnap kellene meg jönnie.
De nem hiszem hogy a test másfél héttel mensi elott jelezné hogy meg jon..
Tessék?
Ha tegnap előtt voltál nőgyógyásznál, honnan tudná, hogy 11.02-én volt ovud? 10mm-es nyálkahártya viszonylag vékony ilyenkor, ha görcsölsz valószínűleg meg fog jönni.
A pete sejt ahogy ki löködött. Onnan jött folyadék is.
Na azt èn nem tudhatom hogy ő honnan tudja.:D
Először csak has szurka volt, kb 5napig most meg 3napja gorcsolok.
Azt írtad holnap kellene megjönnie aztán hogy másfél héttel menzesz előtt nem jelez a test?Most akkor mikor kell megjöjjön?Mi jött vízzel?
Nagyon fura a kérdés.
Bocsánat!! Rosszul irtam.
Szóval 12.02 volt pete èrèsem ès azóta iszonyatosan szurkal, gorcsolget a hasam.
Tegnap elott elmentem orvoshoz es azt mondta hogy ha jól gondolja a bal oldalon volt tuszo repedesem és folyadékot is lat benne, azert görcsöl a hasam. Ès ilyenkor mennyi az esély rá hogy teherbe estem? 1ève próbálkozunk :( Ès már lassan 2hete görcsölök ma reggel meg barnaztam
Ezt nem lehet így megmondani.Ez az izgalom úgy megmarad hogy vajon mi lesz a teszt eredménye.Ebből bármi lehet igazából.
Ja volt egy barna folt a tisztaságin,az lehetett a beágyazódás vége.Nem hittem el hogy létezik ilyen beágyazódási vérzés míg meg nem történt de másnak meg nincs és ugyanúgy mégis beágyazódik neki is.
Nem kell ennyire erre rápörögni.Majd látod mi lesz.Az se bíztosíték hogy megmarad hiába ágyazódik be.Én is így jártam tavasszal.Azt hittem minden jó lesz aztán nem lett szívhang és mehettem műtétre.Ez a terhesség ilyen bizonytalan dolog.50-50% sajnos és a korai terhességek negyed része végződik vetéléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!