10 nap múlva kéne megjönnie 2 napp ezelőtt folyást tapasztaltam hirtelen a semmiből, elmentem mosdóba megtöröltem magam és ilyen rózsaszin szerű volt a wc papíron (nem vér színű)! Múlthónapban megjött rendesen.. lehet baba a dologban?
Gratulálok a babához!
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Egyenlőre csak bizakodom de semmi mást nem tapasztaltam.
Mindenesetre jelzem ha igazad lesz. :)
Az fel se merült az agyadban ,hogy ovuláció? 12 nappal mensi elött mi az istent akarsz???
Olvass már utána ,hogy történik a megtermékenyülés!
Kérdező, kérlek írd be a böngészőbe . ne ide az oldalon, hanem rendes internetes oldalon! - mi menstruációs ciklus menetét s hogyan zajlik a teherbeesés folyamata!
Itt sokan azon akadtak föl, hogy egyértelműen fogalmad sincs sem a női test működéséről, sem a terhesség folyamatáról.
Elhiszem, hogy szeretnél babát, nem te vagy az egyetlen.
A kérdésedre válaszolva: az időpontok alapján ez inkább volt ovulációs "vérzés", ami vagy jelentkezik, vagy nem, de valószínűbb, hogy összeszedtél valamit.
Ha ugyanezt előadod az orvosnak 8-án, amit ide leírtál, konkrétan szembe fog röhögni.
Komolyan mondom, olvass utána a dolgoknak, és ezt nem rosszindulatból teszem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!